Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.103 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 9 Mayıs 2021 #11 Yusuf6376 dedi: Anakartın neresinden alacak? USB çıkışından mı? Bildiğim kadarıyla bu anakartta grafik birimi yok. Hatta yeni nesil hiçbir anakartta yok. Genişletmek için tıkla... Pardon.
Yusuf6376 dedi: Anakartın neresinden alacak? USB çıkışından mı? Bildiğim kadarıyla bu anakartta grafik birimi yok. Hatta yeni nesil hiçbir anakartta yok. Genişletmek için tıkla... Pardon.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 9 Mayıs 2021 #12 Death_9 dedi: Tam okumadınız galiba. Anakarttan alacağım demiş. Genişletmek için tıkla... Mining Edition olmayan hiçbir karttan anakart üzerinden görüntü alamaz. Anakart ve işlemcide bir GPU bulunmadığı için nereden görüntü alacak acaba?
Death_9 dedi: Tam okumadınız galiba. Anakarttan alacağım demiş. Genişletmek için tıkla... Mining Edition olmayan hiçbir karttan anakart üzerinden görüntü alamaz. Anakart ve işlemcide bir GPU bulunmadığı için nereden görüntü alacak acaba?
Karperion Kilopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #13 Anladım hocam, ben anakartlarda görüntü birimi mevcut sanıyordum. Az önce ortalığı eşelerken bir tane r7 240 buldum bunu kullanırım artık.
Anladım hocam, ben anakartlarda görüntü birimi mevcut sanıyordum. Az önce ortalığı eşelerken bir tane r7 240 buldum bunu kullanırım artık.