asker69 Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #1 Kalem puff arıyorum, fiyatları konusunda bilgim yok. Doldurup tekrar kullanabilecegim bir puff istiyorum. Önerdiginiz bir site veya marka var mı?
Kalem puff arıyorum, fiyatları konusunda bilgim yok. Doldurup tekrar kullanabilecegim bir puff istiyorum. Önerdiginiz bir site veya marka var mı?
A Ardakck51 Femtopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #2 asker69 dedi: Kalem puff arıyorum, fiyatları konusunda bilgim yok. Doldurup tekrar kullanabilecegim bir puff istiyorum. Önerdiginiz bir site veya marka var mı? Genişletmek için tıkla... Pufllari doldurup tekrardan kullanmak sagliksiz hocam sonucta tek kullanimlik uretilmis seyler ayrica kalem pufflar da cabuk biter.
asker69 dedi: Kalem puff arıyorum, fiyatları konusunda bilgim yok. Doldurup tekrar kullanabilecegim bir puff istiyorum. Önerdiginiz bir site veya marka var mı? Genişletmek için tıkla... Pufllari doldurup tekrardan kullanmak sagliksiz hocam sonucta tek kullanimlik uretilmis seyler ayrica kalem pufflar da cabuk biter.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.677 Makaleler 3 Çözümler 18 1 Ağustos 2025 #3 Joyetech eroll Mac 11W simple kit. Şu anda stoğu var mı bilmiyorum ama birkaç ay önce görmüştüm. Kalem boyutunda seramik coilli bir model.
Joyetech eroll Mac 11W simple kit. Şu anda stoğu var mı bilmiyorum ama birkaç ay önce görmüştüm. Kalem boyutunda seramik coilli bir model.