Uzun süre kullanım için klavye önerisi

zBurakhan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Geçen senelerde dauble Click problemi çıkartan G910 klavyem yüzünden klavye arayışına çıkmıştım amma velakin üniversite sınavına hazırlandığım için ertelemiştim almayı, geçen gün YKS sonuçlandı ve istediğim yerleştirmeyi elde ettim ve kendime klavye almak için tekrar araştırmaya girdim amma velakin çok klavye modeli olmasıyla kafam durdu en sonunda G915 ile Apex Pro arasında kaldım. G915'i aslında gözüm kapalı almaya niyetliyken çeşitli forumlarda dauble Click yaptığını işittim ve kendinden doyasıya soğuttu beni.

Bütçe sıkıntısı olmadan 5 yılı (üniversiteyi) gözü kapalı geçirecek bir klavye arıyorum kablosuz olması benim için artı ama şart değil, tavsiyelerini beklemekteyim şimdiden çok teşekkürler iyi sosyaller!

Cherry MX switchler baya uzun gidiyor diye biliyorum, şahsen 2 klavyem var ikisini de cherry mx tercih ettim. Arkadaşımın G710+ klavyesi 7-8 senedir aktif kullanılmasına rağmen hala çift tıklama yapmıyor. Ama başka logitech GX switchli bir klavye alsaydı 3 kere klavye değiştirirdi. Bütçe olarak da sıkıntınız yok anladığım kadarıyla o yüzden corsairin üst segment klavyelerine bakmanızı öneririm K95 olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…