K kayabay1 Femtopat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 65 17 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar yazdan beri açmadığım bir sistem var. Sınavlar bitince açmayı düşünüyorum. YKS falan var. Sizce ne yapmalıyım BIOS Update falan?
Arkadaşlar yazdan beri açmadığım bir sistem var. Sınavlar bitince açmayı düşünüyorum. YKS falan var. Sizce ne yapmalıyım BIOS Update falan?
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 17 Ocak 2023 #2 Eğer yeni BIOS sürümü geldiyse BIOS Update yapabilir ve ekran kartınada yeni sürücü geldiyse onu güncelleyebilirsiniz.
Eğer yeni BIOS sürümü geldiyse BIOS Update yapabilir ve ekran kartınada yeni sürücü geldiyse onu güncelleyebilirsiniz.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.784 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 17 Ocak 2023 #3 kayabay1 dedi: Arkadaşlar yazdan beri açmadığım bir sistem var. Sınavlar bitince açmayı düşünüyorum. YKS falan var. Sizce ne yapmalıyım BIOS Update falan? Genişletmek için tıkla... Kasa tozlanmışsa onu temizleyebilirsiniz.
kayabay1 dedi: Arkadaşlar yazdan beri açmadığım bir sistem var. Sınavlar bitince açmayı düşünüyorum. YKS falan var. Sizce ne yapmalıyım BIOS Update falan? Genişletmek için tıkla... Kasa tozlanmışsa onu temizleyebilirsiniz.
K kayabay1 Femtopat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 65 17 Ocak 2023 #4 Kebap24 dedi: Eğer yeni BIOS sürümü geldiyse BIOS Update yapabilir ve ekran kartınada yeni sürücü geldiyse onu güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kebap24 dedi: Eğer yeni BIOS sürümü geldiyse BIOS Update yapabilir ve ekran kartınada yeni sürücü geldiyse onu güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hepinize.
Kebap24 dedi: Eğer yeni BIOS sürümü geldiyse BIOS Update yapabilir ve ekran kartınada yeni sürücü geldiyse onu güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kebap24 dedi: Eğer yeni BIOS sürümü geldiyse BIOS Update yapabilir ve ekran kartınada yeni sürücü geldiyse onu güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hepinize.