Çözüldü Uzun süredir açılmayan bilgisayar görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhammed_Hoso

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı kaç aydır açmıyordum. Şimdi açtığımda ise bilgisayar çalıştı ama ekran gelmedi.

Çözüm
Hocam kasa içini açtınız mı? 7 ay kısa bir süre değil, sürekli kullanılan bir yerde de tozlanma olabilir kasa içinde de.

Ekran kartını söküp, bir kontrol edebilirsiniz.
Kardo onca zaman yüzüne bakmadığın için küsmüş olabilir.. Şaka bir yana armas ın dediği gibi kabloları iyice kontrol et, şayet her şey normal olmasına rağmen kasa çalışıyor fakat sadece monitöre görüntü gelmiyorsa monitör veya kablosu zarar görmüş olabilir, artı olarak nem ve hava değişimleri de bunu etkileyebilir.

Kabloları kontrol ettin mi?

Evet.

rütübetli havasız bir ortamdamı kaldı ve kaç ay kapalı kaldı
Odamdaydı masasındaydı ama evimiz rütübetli kapalı yerde kalmadı 7 ay fln kapalı kaldi

Bilmiyorum kabloları değiştim TV'de denedim aynıydı rütübetten olabilir mi acaba evimiz bayağı rütübetli.

Bilmiyorum kabloları değiştim TV'de denedim aynıydı rütübetten olabilir mi acaba evimiz bayağı rütübetli.
Kesin evet diyememem ile beraber olma ihtimali çok yüksek dostum.

Hocam kasa içini açtınız mı? 7 ay kısa bir süre değil, sürekli kullanılan bir yerde de tozlanma olabilir kasa içinde de.

Çözüm

Kesin evet diyememem ile beraber olma ihtimali çok yüksek dostum.

BIOS pilini çıkardım biraz üfledim temizledim tozu sonra BIOS pilini taktım çalistı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…