omersseven Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 332 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Kasayı uzun süredir kendi kutusunda tutuyordum. Taşınmadan dolayı fırsata bulamadım kurmaya. Bugün kurdum her şey tamam. Ama bilgisayar güç almıyor. Kabloyu da değiştirdim ama tepki vermiyor. Ne yapmalıyım? PSU: High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Kasayı uzun süredir kendi kutusunda tutuyordum. Taşınmadan dolayı fırsata bulamadım kurmaya. Bugün kurdum her şey tamam. Ama bilgisayar güç almıyor. Kabloyu da değiştirdim ama tepki vermiyor. Ne yapmalıyım? PSU: High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Çözüm avis1 22 Şubat 2025 Power buton soketi yerinden çıkmış olabilir. Tornavidayla anakart üzerinden deneyin.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.761 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 22 Şubat 2025 #2 Power buton soketi yerinden çıkmış olabilir. Tornavidayla anakart üzerinden deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS omersseven Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 332 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #3 Hocam anakarta güç gelmiyor bile gelse RAM LED'leri falan yanardı ama dediğinizi denedim bir tepki vermiyor. omersseven dedi: Hocam anakarta güç gelmiyor bile gelse RAM LED'leri falan yanardı ama dediğinizi denedim bir tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim kontrol kalemi ilr bakınca elektrik var anakarta. Sorun çözüldü çok teşekkürler. avis1 dedi: Power buton soketi yerinden çıkmış olabilir. Tornavidayla anakart üzerinden deneyin. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Hocam anakarta güç gelmiyor bile gelse RAM LED'leri falan yanardı ama dediğinizi denedim bir tepki vermiyor. omersseven dedi: Hocam anakarta güç gelmiyor bile gelse RAM LED'leri falan yanardı ama dediğinizi denedim bir tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim kontrol kalemi ilr bakınca elektrik var anakarta. Sorun çözüldü çok teşekkürler. avis1 dedi: Power buton soketi yerinden çıkmış olabilir. Tornavidayla anakart üzerinden deneyin. Genişletmek için tıkla...