Uzun süredir sıkılmak

Ayazzz24

Centipat
Merhaba. OKB hastası olan16 yaşında bir bireyim. Spor yapmayı denedim, hobi, ders çalışma ama yok yani eğlenecek bir şey bulamıyorum. OKB hastasından dolayı zor sosyalleşiyorum. Muhabbetim sıkıcı. Ne yapmam gerekiyor sizce? Ara sıra Düzce'ye gidiyorum o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hastalık belirtisi midir bilemem ancak bende de bu durumlar baş göstermeye başladı, eğer sebebi sadece yapacak bir şey bulamamak ise çözüm bence yeni arkadaş edinmek olabilir. He sebep bu değil ise bunun hastalığı var literatürde. -ayıp olmasın diye adını yazmadım teşhis koymak bize düşmez-

Genetik OKB hastasiyim.

Bir kursa yazılabilirsin. Basketbol, futbol, satranç, yazılım, tenis illa birine ilgin vardır. Hem sıkılman geçer hem de sosyalleşmiş olursun.

@Millennial Hocam aslında tamamen kurtulmak çok zor. Mesela bende takıntı hastalığı var. Kalıtsal bir hastalık. 24 yaşıma geldim ancak daha kurtulamadım. 2 defa hastaneye yattım ama düzelemedim. Etkisi azalabilir ama tam geçme konusunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…