TahaCanYuksek

Decapat
Daha fazla  
Burada uzun süreli oyunlardan kastım mesela Bannerlord, Skyrim, Fallout 3 falan gibi, Steam'den alamamıştım zamanında bunları, mod desteğidir, kaç saat oynadığımdır başarımlardır falan o kadar çok takıntılı olmasam da olmalarını isterim. Epic Games bunları Steam kadar olmasa da idare eder şekilde tatmin edebilir mi? Yani çerezlik oyunlar dışında uzun saatli oyunlar gömmek için tavsiye eder misiniz?

Kaç saat oynadığın ve başarı sistemi Epic'te de var. Eğer kullanacağın modlar Steam Topluluk tarafına özel değilse Steam versiyonunda kullandığın modları Epic'te de kullanabilirsin.

Hocam arada dolar TL farkı var hangisi ucuzsa ondan alın. Steam ile Epic Games arasında sidik yarıştıracak bir durumda değiliz.

Hocam arada dolar TL farkı var hangisi ucuzsa ondan alın. Steam ile Epic Games arasında sidik yarıştıracak bir durumda değiliz.

Orası tabii ki de öyle fakat mod desteği falan çok önemli Skyrim ve Bannerlord gibi oyunlarda, bunları Epic'te de kurabilir miyim diye sormuştum.

Epic kullanmak istemiyorsan oyunu epicden alıp steame kısayol ekle?

İfadeler: 557
Kaç saat oynadığın ve başarı sistemi Epic'te de var. Eğer kullanacağın modlar Steam topluluk tarafına özel değilse Steam versiyonunda kullandığın modları Epic'te de kullanabilirsin.

Skyrim modları falan veya Bannerlord'da az da olsa modlar çıkıyor yavaş yavaş, bunları Epic Games'ten de kurabilir miyim, bir de arkadaşımın dediğine göre Bannerlord gibi hala güncelleme alan oyunlarda Epic'e güncellemeler daha geç geliyor diyor, bu süre 1 ay gibi büyük bir süre de olabiliyormuş.

Epic kullanmak istemiyorsan oyunu Epic'den alıp Steam'e kısayol ekle?

Mesela diyelim Skyrim Special Edition aldım, bunu Steam'e eklediğimde Skyrim Special Edition oyunun Steam'deki atölyesine erişebiliyor muyum, veya aynısı Bannerlord için de geçerli mi?

Hayır hocam.

Epic'e güncellemeler daha geç geliyor diyor, bu süre 1 ay gibi büyük bir süre de olabiliyormuş.
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
Skyrim modları falan veya Bannerlord'da az da olsa modlar çıkıyor yavaş yavaş, bunları Epic Games'ten de kurabilir miyim,
Eğer o mod Steam Atölye'de yayınlanan bir mod değilse yani Google'da bir tane mod sitesine girip kurduğun bir mod ise Epic'te de kullanırsın. Ha eğer mod Steam Atölye'ye özelse o zaman Steam'den almadan o modu kullanamazsın.
Mesela diyelim Skyrim Special Edition aldım, bunu Steam'e eklediğimde Skyrim Special Edition oyunun Steam'deki atölyesine erişebiliyor muyum, veya aynısı Bannerlord için de geçerli mi?
Steam atölyesine erişmek için o oyuna Steam'de sahip olmanız lazım.

Peki atıyorum Bannerlord'a mod çıktı ama Steam atölyede değil, Moddb'den indiriyorum Steam'den aldığım oyuna, bu noktada Epic ile Steam'ın farkı kalmıyor değil mi, yani Steam atölyeden mod indirmediğim sürece Steam'den almanın pek bir esprisi kalmıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…