Uzun süren chipset driver kurulumu

Yaklaşık yarım saatir bu şekilde yükleniyor arkadaşlar, bu kadar uzun sürmesi normal mi? Gigabyte'ın kendi sitesinde bulunan, 548 MB boyutundaki chipset dosyasını yükleyeyim dedim bu seferlik, denemez olaydım. Sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum kurulumdan önce, iptal edip AMD sitesinden mi yüklesem yine acaba, beklemeli miyim sizce?

56.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı başıma geldi bence hemen geri dönüşüm noktasına geçin ve güncellemeyin , bios updatelerini elinizle yapmanız yeterli olucaktır.Herhangi bir yazılımsal probleminiz yoksa sürücüleri yeni sürümlere hemen güncellemeyi pek düşünmemenizi tavsiye ederim.

Aynısı başıma geldi bence hemen geri dönüşüm noktasına geçin ve güncellemeyin , bios updatelerini elinizle yapmanız yeterli olucaktır.Herhangi bir yazılımsal probleminiz yoksa sürücüleri yeni sürümlere hemen güncellemeyi pek düşünmemenizi tavsiye ederim.
BIOS vs. güncellemelerini yaptım zaten hocam, sadece chipseti anakart sitesinden kurayım dedim bu sefer. İptal edip AMD sitesinden yüklüyorum o halde, teşekkürler yorumunuz için. 👍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı