Uzun vadeli performans için PC toplama

diyalektik99

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Masaüstü bilgisayarlar hakkında en ufak bir bilgim. O sebeple sizden destek için bu foruma kayıt oldum. Şöyle ya da böyle bir fikir edinmek istiyorum.
Sizden ricam ekran dahil tüm PC bileşenleri hakkında bana destek olmanız. Bu komple bir PC de olabilir ya da toplama da olabilir. Bunu gösterip bir PC alabilirim.

bu öyle bir PC olsun ki NBA2k30'u ortalama bir şekilde takılmadan oynayabileyim. Bunun için ne almam, nereden almam ya da ne kadar bütçe ayırmam lazım?

Zaman ayırdığınız ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim.

Eğer hazır sistem alırsanız daha ucuz fiyata gelecektir. Kendiniz parçaları alarak alırsanız daha masraflı olacaktır. Böyle bir bilgi verebilirim. Bütçeniz ne kadar?

Eğer hazır sistem alırsanız daha ucuz fiyata gelecektir. Kendiniz parçaları alarak alırsanız daha masraflı olacaktır. Böyle bir bilgi verebilirim. Bütçeniz ne kadar?
Teşekkür ederim. Açıkçası piyasa hakkın bir bilgim yok. Bütçe için mesela 80bin TL gibi ayarlayabilirim. Ama daha aşağı da bulabilirsem ne ala.

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Böyle bir sistem topladım eğer isterseniz içinden bir kaç parça değiştirebilirsiniz. Bütçe belirtirseniz daha iyi olur.
Topladığınız sistem ne kadar mal oluyor. Teşekkür ederim.

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Böyle bir sistem topladım eğer isterseniz içinden bir kaç parça değiştirebilirsiniz. Bütçe belirtirseniz daha iyi olur.

RTX 4xxx serisi çok daha iyi olur. Ayrıca o SSD ne öyle hocam.

Bütçe nedir ayrıca?

Herhalde bütçeniz 80.000TL civarı. Ortalama bir şey istiyorsanız 25.000-35.000 arasında bir fiyat olabilir. Onun üstü baya iyi şeyler alabilirsiniz fakat ortalamalar kötü değil en az 6-7 yıl götürecek şeylerdir. İtopya gibi sitelerden bakınabilirsiniz yorumlarız.

Tanımınız çok açık uçlu 6 sene sonra bir oyunların durumunu bilemeyiz ama kolay yükseltilebilmesi için AM5 bir sistem daha mantıklı olacaktır ve bütçeniz durumunuz nasıl mesela oynamam yeterli mi diyorsunuz yoksa 2K güzel bir panel de olmalı mı diyorsunuz 1440p çözünürlüğe çıktığınızda 1080P'den daha fazla doku olduğu için kart gereksinimi artıyor yani daha net olmalısınız 25 bin TL 40 bin TL gibi.

Teşekkür ederim. Açıkçası piyasa hakkın bir bilgim yok. Bütçe için mesela 80bin TL gibi ayarlayabilirim. Ama daha aşağı da bulabilirsem ne ala.

Başta bütçe belirtmediği için fiyatı çok yüksek tutmak istemedim. O yüzden bazı parçaları düşük seçtim

Başta bütçe belirtmediği için fiyatı çok yüksek tutmak istemedim. O yüzden bazı parçaları düşük seçtim

Uzun vadeli dediği için RTX 3xxx serisi mantıksız hocam. En önemli parçayı düşük seçmek biraz kötü olmuş.

İmkan ve para varsa 1TB yada 2TB SSD alın ve 32 RAM alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…