Bir 5 metre civarı Ethernet kablosu lazım elektrikçiden almak istemiyorum. Türk Telekom veya başka şubelerde var mıdır, yoksa sadece elektrikçilerde mi bulabilirim?
Bir 5 metre civarı Ethernet kablosu lazım elektrikçiden almak istemiyorum. Türk Telekom veya başka şubelerde var mıdır, yoksa sadece elektrikçilerde mi bulabilirim?
Cat 6 yeterli olur. Beklemek istemiyorsanız yakında bir Teknosa ya da Mediamarkt'a gidip alabilirsiniz. Ya da mahalle aralarındaki bilgisayarcılardan da kablo kestirip yaptırabilirsiniz (çok kaliteli olmayabilir) ya da ellerinde markalı varsa alabilirsiniz.
CAT 6 yeterli olur. Beklemek istemiyorsanız yakında bir Teknosa'ya da MediaMarkt'a gidip alabilirsiniz. Ya da mahalle aralarındaki bilgisayarcılardan da kablo kestirip yaptırabilirsiniz (çok kaliteli olmayabilir) ya da ellerinde markalı varsa alabilirsiniz.