Uzun yıllar kullanmak için 30.000 TL'ye telefon önerisi

Jiraiya61

Hectopat
Daha fazla  
Alacağım telefonu uzun süre kullanmak istiyorum o kadar para vermişken seçenekleri değerlendirmek istiyorum. Aklımda yurt dışı S24 Ultra var ama yurt dışı olması uzun süre kullanımda sıkıntı çıkarır mi bilemedim. iPhone dışı telefon önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka yurt dışı iPhone veya herhangi bir Samsung telefon al 5 6 bin TL'ye de SIM kart takabileceğin bir telefon al 2 telefon gezersin diğerinin de internetini paylaşırsın ben de iPhone 13 Pro var bir tane de iPhone SE 2.nesil var 2.nesil ile interneti paylaşıyorum tüm aramaları iPhone 13 Pro'dan yapıyorum.

Dediğim gibi aklımda Samsung S24 Ultra var 1,2 sene kullanıp serves kayıt yaptırım diye düşünüyorum

Dediğim gibi aklımda Samsung S24 Ultra var 1,2 sene kullanıp serves kayıt yaptırım diye düşünüyorum.

Al kafana göre bir tane de Türkiye de satılan telefon al ucuz olsun SIM kartı tak diğer telefonda basit yormuyor adamı.

Şu anda birçok kişinin banka hesabı inat TV ve yd telefonlardan dolayı sömürülüyor, eğer bankacılık uygulaması kullanılacaksa dikkat edin derim.

Şu anda birçok kişinin banka hesabı inat TV ve yd telefonlardan dolayı sömürülüyor, eğer bankacılık uygulaması kullanılacaksa dikkat edin derim.
Serves kayıt yapılan telefonlarda mı sıkıntı oluyor ?

Serves kayıt yapılan telefonlarda mı sıkıntı oluyor ?
Samsung,Xiaomi , başta olmak üzere çoğunlukla Android ve kayıtlı telefonlarda telefonlarda. Server veya yazılım fark etmez sanırım , IMEI kaydı yapıldıysa güvenlik açığı oluyor.

Samsung,Xiaomi , başta olmak üzere çoğunlukla Android ve kayıtlı telefonlarda telefonlarda. Server veya yazılım fark etmez sanırım , IMEI kaydı yapıldıysa güvenlik açığı oluyor.

Alacağın telefona iPhone gibi kayıt yapılmamalı
IMEI kayıtlı telefon alma veya yaptırma
İnat TV indirme
Hiçbir exynoss işlemcili Samsung cihaz alma , benim önerilerim bunlar

Son düzenleme:
Bilği için teşekkür ederim

@HakQuanius01 Exynos işlemcilerin ne gibi bir sorunu var ki?
Cevap : ısınma sorunu var.

Şu bilinen bir gerçek, Samsung işlemci üretemiyor. S24 serisini bilmiyorum. Onun öncesinde Samsung tarafından üretilen her Samsung işlemcili telefonlarda ısınma sorunları oluşuyordu ve insanlar oldukça şikayetçiydi.

Samsung üretimli işlemciler
Exynos serisi
Sd 888
Sd 8 gen 1
Kişi oyun oynamasa dahi hissediyordu bunu

Ayrıca giriş segment Samsung telefonlar da alınmaz , aşırı kalitesiz ve donuyor. Zaten telefon alacak kişi bütçeyi 15 ten açmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…