Uzun yol yapmak için Megane e-tech alınır mı?

Uzun yol için elektrikli hala zahmetli bir araç yakıt konusunda. Ne kadar uzun menzili olursa olsun şarj süresi ve bütün fonksiyonların elektriği fazla kullanması eksi yön uzun yolda.

Arkadaşlar ben Megane e-tech almayı düşünüyorum, sizce elektrikli araba alınır mı? Not: Uzun yol yapıyorum.

Uzun yolda genelde elektrikli araçlar yerine hibrit ya da benzinliler tercih edilir. Şehiriçine de giriyorsanız hibrit tercih edin bence. Elektriklilier şehir içinde, benzinliler uzun yolda daha iyidir yakıt konusunda.

Arkadaşlar ben Megane e-tech almayı düşünüyorum, sizce elektrikli araba alınır mı? Not: Uzun yol yapıyorum.
Bizdeki elektrikli Megane da isi pompasi yok diye biliyorum, bu nedenle kis mevsiminde uzun yol yapmak sorun olabilir ama onun disinda cok sorun yasatmaz, uzun yol dediginiz 300-400km ise yine cok sorun olmaz ama yuksek km'ler ise kisin soguk havada menzil etkilenir.

Alınır, yer gök şarj aleti, her yer şarj istasyonu dolu. ZES ve bazı şart firmalarında şarj aletlerinde tak çalıştır özelliği de var, takıyorsun kendi kendine taşıt tanıma yapıp başlatıyor. Ben zaten 200 km de bir duruyorum. Her durmada 5-10 dakika arası duruyorum, her durmamda mutlaka şarj aleti görüyorum ve elektrikli arabam olsaydı kesinlikle menzil sorunum olmazdı. Eğer siz 300-500 kmyi hiç durmadan, benzin alırken bile arabadan inmeden gidiyorsanız, size uygun olmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı