5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 5 Ağustos 2022 #21 Kuzularınsessizliği dedi: Yarın yaklaşık 8 saatlik bir araba yolculuğu yapacağım. Yolculuk sıkıcı geçmesin diye ne yapabilirim? Mobil oyun önerisi (internetsiz) veya başka önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Gecenin karanlığına kapıl, aracın sesini dinle, arkadan sakinleştirici sözsüz bir müzik.
Kuzularınsessizliği dedi: Yarın yaklaşık 8 saatlik bir araba yolculuğu yapacağım. Yolculuk sıkıcı geçmesin diye ne yapabilirim? Mobil oyun önerisi (internetsiz) veya başka önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Gecenin karanlığına kapıl, aracın sesini dinle, arkadan sakinleştirici sözsüz bir müzik.
K Kuzularınsessizliği Centipat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 68 5 Ağustos 2022 #22 706143 dedi: Kulaklığı tak kulağına, unut, kapat gözlerini, düşünce dünyasına dal. Şahsen sıcak olunca bir de güneş vurunca kendimi kumsalda hayal ediyorum. Genişletmek için tıkla... Düşünce dünyasına dalınca ben bu hayata ömür boyu çalışıp 1 ev almak için borca girmeye mi geldim diye başlayıp depresyonla bitiriyorum. Son düzenleme: 6 Ağustos 2022
706143 dedi: Kulaklığı tak kulağına, unut, kapat gözlerini, düşünce dünyasına dal. Şahsen sıcak olunca bir de güneş vurunca kendimi kumsalda hayal ediyorum. Genişletmek için tıkla... Düşünce dünyasına dalınca ben bu hayata ömür boyu çalışıp 1 ev almak için borca girmeye mi geldim diye başlayıp depresyonla bitiriyorum.