Uzun yolculukta neler yapılabilir?

iEdiciust

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yarın gece yarısı -14'ü 15'e bağlayan gece- yolculuğa çıkacağım. Yolculuk 10 saat civarı sürecek fakat bir şehri gezeceğimiz için 1.5 gün olacak. Yolculukta uyuyarak geçirmek istemiyorum. Bunun için yolda ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir oyunu bitirebilirsiniz, uzun soluklu bir dizi bitirebilirsiniz. Dizi olarak How I Met Your Mother öneririm. Oyun olarak da GTA 5 story mod olabilir

Merhaba, yarın gece yarısı -14'ü 15'e bağlayan gece- yolculuğa çıkacağım. Yolculuk 10 saat civarı sürecek fakat bir şehri gezeceğimiz için 1.5 gün olacak. Yolculukta uyuyarak geçirmek istemiyorum. Bunun için yolda ne yapmamı önerirsiniz?

Film izleyebilirsiniz, oyun oynayabilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz, aklıma başka bir şey gelmiyor.

Kulaklığı takıp şarkını açacaksın kafanı cama yasladığında o titreme gelmeli. 3-4 saat öyle geçirirsin yolu izlerken.

Müzik dinlemek bana terapi gibi geliyor , ayrıca mobil oyun oynayabilirsiniz yada anime izleyebilirsiniz. İlk defa anime izliyorsanız size dizi yerine film önerebilirim : Your Name (Senin Adın) animesini izleyin çok güzeldir.

Çoğunuz film izle demişsiniz. Tek sıkıntı şu telefonum yok. Geçen haftalarda emekliliği çıktı. Ve bilgisayarın şarjı maksimum 2 saat dayanır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı