Uzun yolda mide bulantısı

YıKu

Hectopat
Daha fazla  
Finallerden sonra yaklaşık 13-14 saatlik yolculukla eve gideceğim. Ama uzun yolculuklarda mide bulantısı sorunum var. Yolculuktan önce uyku hapı alsam nasıl olur? Daha önce uyku hapı hiç kullanmadım. Kullanırsam kaç saat uyurum? Ya da benim gibi sorunu olan varsa nasıl çözüm üretiyor yardımcı olur musunuz?

Finallerden sonra yaklaşık 13-14 saatlik yolculukla eve gideceğim. Ama uzun yolculuklarda mide bulantısı sorunum var. Yolculuktan önce uyku hapı alsam nasıl olur? Daha önce uyku hapı hiç kullanmadım. Kullanırsam kaç saat uyurum? Ya da benim gibi sorunu olan varsa nasıl çözüm üretiyor yardımcı olur musunuz?

Normalde benim de bulanır Ben en öne oturuyorum bir sıkıntı olmuyor, ilaç olarak isterseniz dramamine var o iyi gelir uykuda yapar ama sanırım reçete ile satılıyor.
Veya emedur alabilirsin o da işe yarar.

Göbek deliğine yara bandı yapıştırılıyor bir bakın isterseniz.
İlginç bir yöntemmiş ama işe yarayanlar da var. Deneyeceğim teşekkürler.

Normalde benim de bulanır Ben en öne oturuyorum bir sıkıntı olmuyor, ilaç olarak isterseniz dramamine var o iyi gelir uykuda yapar ama sanırım reçete ile satılıyor.
Veya emedur alabilirsin o da işe yarar.
Evet koltuğu önden ve bileti akşam almaya çalışacağım.

Annemin de öyle sorunları vardı bir doktora danışarak mide bulantısını önleyen bir hap almıştı işe yarıyordu.
Yanlış hatırlamıyor isem eğer eczanelerde bu durumlar için ilaçlar mevcuttu.
Evet bende de mide bulantısı hapı var ama hap dışında belki başka yöntemler de öğrenebilirim diye sormak istedim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı