2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 25 Ağustos 2023 #1 Her gün en az 2 saat otobüs yolculuğu yapıyorum. Neler yapılabilir? Nintendo Switch Lite alacaktım ama oyun fiyatlarından dolayı almadım.
Her gün en az 2 saat otobüs yolculuğu yapıyorum. Neler yapılabilir? Nintendo Switch Lite alacaktım ama oyun fiyatlarından dolayı almadım.
mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #2 260112 dedi: Her gün en az 2 saat otobüs yolculuğu yapıyorum. Neler yapılabilir? Nintendo Switch Lite alacaktım ama oyun fiyatlarından dolayı almadım. Genişletmek için tıkla... Hocam kişiden kişiye değişir ama ben müzik dinlerdim açıkçası. Ben 8 saat yolculuk yapsam bile bütün yolculuk boyunca sıkılmadan dinleyebilirim.
260112 dedi: Her gün en az 2 saat otobüs yolculuğu yapıyorum. Neler yapılabilir? Nintendo Switch Lite alacaktım ama oyun fiyatlarından dolayı almadım. Genişletmek için tıkla... Hocam kişiden kişiye değişir ama ben müzik dinlerdim açıkçası. Ben 8 saat yolculuk yapsam bile bütün yolculuk boyunca sıkılmadan dinleyebilirim.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 25 Ağustos 2023 #3 PSVita alabilirsiniz ikinci elden GoW serilerini oynar eski MGS oyunlarında takılır ve Uncharted oynarsınız.
PSVita alabilirsiniz ikinci elden GoW serilerini oynar eski MGS oyunlarında takılır ve Uncharted oynarsınız.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 25 Ağustos 2023 #4 mremperor dedi: Hocam kişiden kişiye değişir ama ben müzik dinlerdim açıkçası. Ben 8 saat yolculuk yapsam bile bütün yolculuk boyunca sıkılmadan dinleyebilirim. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır dinliyorum sıkıldım artık müzik dinlemekten. Switch Lite crack yapmak için alasım var. 534747 dedi: PS Vita alabilirsiniz ikinci elden GoW serilerini oynar eski MGS oyunlarında takılır ve Uncharted oynarsınız. Genişletmek için tıkla... PS Vita biraz eski bir cihaz almak istemiyorum pek.
mremperor dedi: Hocam kişiden kişiye değişir ama ben müzik dinlerdim açıkçası. Ben 8 saat yolculuk yapsam bile bütün yolculuk boyunca sıkılmadan dinleyebilirim. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır dinliyorum sıkıldım artık müzik dinlemekten. Switch Lite crack yapmak için alasım var. 534747 dedi: PS Vita alabilirsiniz ikinci elden GoW serilerini oynar eski MGS oyunlarında takılır ve Uncharted oynarsınız. Genişletmek için tıkla... PS Vita biraz eski bir cihaz almak istemiyorum pek.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 25 Ağustos 2023 #5 260112 dedi: Her gün en az 2 saat otobüs yolculuğu yapıyorum. Neler yapılabilir? Nintendo Switch Lite alacaktım ama oyun fiyatlarından dolayı almadım. Genişletmek için tıkla... İngilizce çalışmaya ne dersiniz kelime ezberi yapabileceğiniz eğlenceli birçok uygulama var.
260112 dedi: Her gün en az 2 saat otobüs yolculuğu yapıyorum. Neler yapılabilir? Nintendo Switch Lite alacaktım ama oyun fiyatlarından dolayı almadım. Genişletmek için tıkla... İngilizce çalışmaya ne dersiniz kelime ezberi yapabileceğiniz eğlenceli birçok uygulama var.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.609 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #6 Switch için bütçe yoksa PSP/PSV mantıklı olabilir.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 25 Ağustos 2023 #7 260112 dedi: 2 yıldır dinliyorum sıkıldım artık müzik dinlemekten. Switch Lite crack yapmak için alasım var. PS Vita biraz eski bir cihaz almak istemiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni oyunlar için değil daha çok retro ve eski oyunlar için alınır zaten PSP ve eski Nintendo konsollarındaki oyunları oynatabildiği için seviliyor ayrıca çoğu kontrolcü destekli mobil oyunda oynanabiliyor. (Dead Space var diye biliyorum)
260112 dedi: 2 yıldır dinliyorum sıkıldım artık müzik dinlemekten. Switch Lite crack yapmak için alasım var. PS Vita biraz eski bir cihaz almak istemiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni oyunlar için değil daha çok retro ve eski oyunlar için alınır zaten PSP ve eski Nintendo konsollarındaki oyunları oynatabildiği için seviliyor ayrıca çoğu kontrolcü destekli mobil oyunda oynanabiliyor. (Dead Space var diye biliyorum)
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 25 Ağustos 2023 #8 Rubik küp çöz.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 25 Ağustos 2023 #9 Ezio21 dedi: İngilizce çalışmaya ne dersiniz kelime ezberi yapabileceğiniz eğlenceli birçok uygulama var. Genişletmek için tıkla... İngilizce konusunda sıkıntım yok. pidee dedi: Switch için bütçe yoksa PSP/PSV mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun fiyatları çelişkiye düşürüyor hocam.
Ezio21 dedi: İngilizce çalışmaya ne dersiniz kelime ezberi yapabileceğiniz eğlenceli birçok uygulama var. Genişletmek için tıkla... İngilizce konusunda sıkıntım yok. pidee dedi: Switch için bütçe yoksa PSP/PSV mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun fiyatları çelişkiye düşürüyor hocam.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.609 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #10 260112 dedi: Oyun fiyatları çelişkiye düşürüyor hocam. Genişletmek için tıkla... Oyunlar eski olduğundan sorun yapmaz diye sanıyorum. Resmi mağazası bile kapanmış olabilir.
260112 dedi: Oyun fiyatları çelişkiye düşürüyor hocam. Genişletmek için tıkla... Oyunlar eski olduğundan sorun yapmaz diye sanıyorum. Resmi mağazası bile kapanmış olabilir.