Epic Games V-Bucks alınmıyor

Ahmet00099

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 8 ay gibi bir surecte Almanya'da yasamam gerekti ve Epic hesabimi euro yaptim.Türkiye'ye geldim hesabi geri TL'ye cevirmek istedim ama VPN kullanma gibi hatalar aldim sonra mobiil veriden denedim oldu. Ama sabahtan beri v bucks almaya calisiyorum alamiyorum. Hicbri sekilde teknik destek yardimci olmuyor. Ne yapmam lazim? Canli destek zaten aktif degil temsilci yok deniliyor.

Merhaba arkadaşlar 8 ay gibi bir surecte Almanya'da yasamam gerekti ve Epic hesabimi euro yaptim. Türkiye'ye geldim hesabi geri TL'ye cevirmek istedim ama VPN kullanma gibi hatalar aldim sonra mobiil veriden denedim oldu. Ama sabahtan beri v bucks almaya calisiyorum alamiyorum. Hicbri sekilde teknik destek yardimci olmuyor. Ne yapmam lazim? Canli destek zaten aktif degil temsilci yok deniliyor.

Epic Games ticket açtın mı konu hakkında?

Sanirim onu cevirmeye pek kolay olmicak ve teknik destek sana yardim etmiyorsa imkansiz gibi gözikiyor. Steam gibi siteler genellikle yurtdisinda yasayan insanlar ucuz para birimine gecisi pek saglamiyor.

Örnek olarak twitchde yanlislikla dolar ödemistim tl yerine ondan beri beni Türk olarak görmüyor hesabim tr oldugu halde.

Yani burda tek sana yardim edecek epic games teknik destek ekibi gibi görnüyor.

Sanirim onu cevirmeye pek kolay olmayacak ve teknik destek sana yardim etmiyorsa imkansiz gibi gözikiyor. Steam gibi siteler genellikle yurt dışında yasayan insanlar ucuz para birimine gecisi pek saglamiyor.

Örnek olarak Twitch'de yanlislikla dolar ödemistim TL yerine ondan beri beni Türk olarak görmüyor hesabim TR oldugu halde.

Yani burada tek sana yardim edecek Epic Games teknik destek ekibi gibi görnüyor.

Sorun burada euro degil para birimini ben TL yaptim ama satin alirken kendi bolgende satin al diyor ve turkiyedegim şu an Garanti Bankası ve Papara kullandim gene olmadi

Şu an bu hatayi aliyorum ( looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods )

Sorun burada euro degil para birimini ben TL yaptim ama satin alirken kendi bolgende satin al diyor ve turkiyedegim şu an Garanti Bankası ve Papara kullandim gene olmadi

Şu an bu hatayi aliyorum ( looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods )
Hocam ne oldu çözebildiniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı