M Maceraciadam22 Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 26 jant eski bir bisikletim var 100 Kg'yım fren beni durduramıyor mecburen ayak freni yapmak zorunda kalıyorum. İnternette okuduğuma göre disk frenler daha iyi performans gösteriyormuş sizce ne kadar masraf tutar ve değer mi?
26 jant eski bir bisikletim var 100 Kg'yım fren beni durduramıyor mecburen ayak freni yapmak zorunda kalıyorum. İnternette okuduğuma göre disk frenler daha iyi performans gösteriyormuş sizce ne kadar masraf tutar ve değer mi?
Çözüm fercklenn 11 Kasım 2024 Maceraciadam22 dedi: 2 bin TL iyi fiyat yeni bisikletler 12 bin TL civarında şu anki bisikletin tek sorunu fren hız yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... 2bintlye mekanik disk frene geçilir hocam onunda v frenden çok farkı yok. Dişli sayısını arttırmayı denediniz mi?
Maceraciadam22 dedi: 2 bin TL iyi fiyat yeni bisikletler 12 bin TL civarında şu anki bisikletin tek sorunu fren hız yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... 2bintlye mekanik disk frene geçilir hocam onunda v frenden çok farkı yok. Dişli sayısını arttırmayı denediniz mi?
KS KS M Maceraciadam22 Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #21 fercklenn dedi: Zincire kağıt bant çekip boyayın bence hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ilgi alakan için teşekkür ederim hiç aklıma gelmedi boyarsam göze şık hitap eder ve kolay alıcı bulma olasılığı artar. Artı 0 Eksi
fercklenn dedi: Zincire kağıt bant çekip boyayın bence hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ilgi alakan için teşekkür ederim hiç aklıma gelmedi boyarsam göze şık hitap eder ve kolay alıcı bulma olasılığı artar.