ardadmn35 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 3 Eylül 2023 #1 Eski bir bisan bisikletim var v-fren seti alacağım, bütçem çok değil fakat düşük ve yüksek fiyatlı olarak atabilirseniz çok sevinirim.
Eski bir bisan bisikletim var v-fren seti alacağım, bütçem çok değil fakat düşük ve yüksek fiyatlı olarak atabilirseniz çok sevinirim.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 3 Eylül 2023 #2 Decathlon ürünlerini tercih edebilirsiniz, genelde F/P tarzı hepsi. Hem işinizi de görür.
ardadmn35 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 3 Eylül 2023 #3 262364 dedi: Decathlon ürünlerini tercih edebilirsiniz, genelde F/P tarzı hepsi. Hem işinizi de görür. Genişletmek için tıkla... Ön arka değiştireceğim, kollar hariç 700 TL yapıyor çok geldi. Bu nasıldır hocam, çok beklentim yok, tutsun yeterli. Genel Markalar Bisiklet Alüminyum Fren Takımı Ön Arka Set - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Bisiklet Alüminyum Fren Takımı Ön Arka Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
262364 dedi: Decathlon ürünlerini tercih edebilirsiniz, genelde F/P tarzı hepsi. Hem işinizi de görür. Genişletmek için tıkla... Ön arka değiştireceğim, kollar hariç 700 TL yapıyor çok geldi. Bu nasıldır hocam, çok beklentim yok, tutsun yeterli. Genel Markalar Bisiklet Alüminyum Fren Takımı Ön Arka Set - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Bisiklet Alüminyum Fren Takımı Ön Arka Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 3 Eylül 2023 #4 ardadmn35 dedi: Ön arka değiştireceğim, kollar hariç 700 TL yapıyor çok geldi. Bu nasıldır hocam, çok beklentim yok, tutsun yeterli. Genel Markalar Bisiklet Alüminyum Fren Takımı Ön Arka Set - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Bisiklet Alüminyum Fren Takımı Ön Arka Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Yorumları iyi ama uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.
ardadmn35 dedi: Ön arka değiştireceğim, kollar hariç 700 TL yapıyor çok geldi. Bu nasıldır hocam, çok beklentim yok, tutsun yeterli. Genel Markalar Bisiklet Alüminyum Fren Takımı Ön Arka Set - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Bisiklet Alüminyum Fren Takımı Ön Arka Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Yorumları iyi ama uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.