V Rising başkasının sunucusunda hesap kasılır mı?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar, V Rising oyununa yeni başladım ve oyuna bayıldım. Oyuna girerken başkasının sunucusunda PvE modunda başladım ve oyunun mantığını az çok kavradım. Şunu soracağım: Hesabımı biraz geliştirdim, fakat başkasının sunucusunda mı devam etmeliyim yoksa kendi sunucumu kurup mu ilerlemeliyim sizce?

Resmi EU serverine gir. 6 ay da bir resmi sunucuları sıfırlanıyor. Bende oynuyorum oyunu da muhtemen Ekim ayı gibi serverlar sıfırlanacak haberin olsun.
Birde yeni başladıysan pvp yerine pve girmeni tavsiye ederim.

Resmi EU serverine gir. 6 ay da bir resmi sunucuları sıfırlanıyor. Bende oynuyorum oyunu da muhtemen ekim ayı gibi serverlar sıfırlanacak haberin olsun.
Bir de yeni başladıysan PvP yerine PvE girmeni tavsiye ederim.

Yaptığım her şey her sunucuda 6 ayda bir sıfırlanıyoemu yani resmi EU sunucusu nedir benmi kuruyorum onu.

Yaptığım her şey her sunucuda 6 ayda bir sıfırlanıyoemu yani resmi EU sunucusu nedir benmi kuruyorum onu.
Benim bildiğim kadarıyla evet 6 ay bir sıfırlanıyor. Resmi sunuculara girmek için menü den sanırım pve ve pvp oynama yeri var.
Pve girmeni tavsiye ederim. Girdiğin zaman da orada bir sürü server çıkacak. Pingi az olanı seç ve başında [EU] yazıyorsa o resmi sunucudur. Avrupa sunucusu olarak da geçiyor zaten eu den anlaşılacağı gibi. Ben çıktığı yıldan beri hep eu serverlerinde oynadım 6 ayda bir sıfırlama hariç hiç server kapanma olayı yaşamadım.
EU resmi sunucu değilse bile kesinlikle EU serverinde oyna.

EU sunucularda sıfırlanıyorsa ne artısı vat eve gidince bakacağım benim girdiğim EU mu diye.

EU sunucularda sıfırlanıyorsa ne artısı vat eve gidince bakacağım benim girdiğim EU mu diye.
Server için 6 ay uzun bir süre. Ancak 6 aylık bir süreç başlayalı çok oldu. Sanırım Ekim ayı gibi server sıfırlama olacak. Temmuzdan ekime kadar 4 ay var. Yeterli bir süre. Zaten iyi bir oynanışla 1 - 1.5 aya v risingi bitirebilirsiniz.

Anladım tamam hocam peki bu sunucu sıfırlama olayı neden var yani bir sebebi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…