M mustafa535331 Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #1 Dün gece Online oynadım, 3 saatimi verdim ve base yaptım. Bugün oyuna girince hem ölmüşüm hem base'm gitmiş. Nasıl oluyor? Oyunda degıldım.
Dün gece Online oynadım, 3 saatimi verdim ve base yaptım. Bugün oyuna girince hem ölmüşüm hem base'm gitmiş. Nasıl oluyor? Oyunda degıldım.
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 19 Mayıs 2023 #2 Oyunu açık sunucuda oynuyor olabilir misin? Biri senin sunucuna girmiş olmalı.
M mustafa535331 Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #3 Wilfaelor dedi: Oyunu açık sunucuda oynuyor olabilir misin? Biri senin sunucuna girmiş olmalı. Genişletmek için tıkla... Online oynuyordum insanlarda vardi gerçek ama oyunda base saldırı yasakdı
Wilfaelor dedi: Oyunu açık sunucuda oynuyor olabilir misin? Biri senin sunucuna girmiş olmalı. Genişletmek için tıkla... Online oynuyordum insanlarda vardi gerçek ama oyunda base saldırı yasakdı