Spartacus 58 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 614 1 Ağustos 2020 #1 V-Sync açmak lag mi sebep verir arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2020
F fordownfall Femtopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 25 2 Ağustos 2020 #11 VGAMonitorluAdam dedi: Sizi yaşadığınız olay kasma değil yırtılma. Takılma olduğuna eminseniz sıcaklığa bağlı olabilir. Monitörünüz kaç Hz? Genişletmek için tıkla... 60hz bir monitör. Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: Sizi yaşadığınız olay kasma değil yırtılma. Takılma olduğuna eminseniz sıcaklığa bağlı olabilir. Monitörünüz kaç Hz? Genişletmek için tıkla... 60hz bir monitör.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 2 Ağustos 2020 #12 Rekabetçi oyunlarda kapatın, kare sayısını limitlediği için bazı detayları içeren kareler yok olur. Hikayeli ve mümkünse single player oyunlarda ise sinematik için açık tutun. Artı 0 Eksi
Rekabetçi oyunlarda kapatın, kare sayısını limitlediği için bazı detayları içeren kareler yok olur. Hikayeli ve mümkünse single player oyunlarda ise sinematik için açık tutun.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 2 Ağustos 2020 #13 fordownfall dedi: 60hz bir monitör. Genişletmek için tıkla... Yırtılma problemi yaşıyorsunuz, 144 Hz bir monitöre geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. Hikaye oyunlarında V-Sync açık tutun. Artı 0 Eksi
fordownfall dedi: 60hz bir monitör. Genişletmek için tıkla... Yırtılma problemi yaşıyorsunuz, 144 Hz bir monitöre geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. Hikaye oyunlarında V-Sync açık tutun.
F fordownfall Femtopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 25 2 Ağustos 2020 #14 VGAMonitorluAdam dedi: Yırtılma problemi yaşıyorsunuz, 144 Hz bir monitöre geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben, 144hz monitör almayı düşünüyordum ama, şu an öyle bir şey benim için mümkün değil. Alacağım zaman, bu sosyalden yardım isterim ben. Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: Yırtılma problemi yaşıyorsunuz, 144 Hz bir monitöre geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben, 144hz monitör almayı düşünüyordum ama, şu an öyle bir şey benim için mümkün değil. Alacağım zaman, bu sosyalden yardım isterim ben.