pabos Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 10 Pro Intel Core i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz RAM 8 GB Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 Çoğu oyunda görüyorum tam olarak ne işe yarıyor? Grafikler umurumda değil benim için önemli olan FPS'in artması.
Çoğu oyunda görüyorum tam olarak ne işe yarıyor? Grafikler umurumda değil benim için önemli olan FPS'in artması.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.763 Makaleler 8 Çözümler 237 Yer İstanbul 18 Nisan 2025 #2 V-Sync, ekran yırtılmalarını önlemek için ekran kartı FPS'ini monitörün yenileme hızına sabitleyen teknolojidir. Artı 3 Eksi
V-Sync, ekran yırtılmalarını önlemek için ekran kartı FPS'ini monitörün yenileme hızına sabitleyen teknolojidir.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.402 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #3 pabos dedi: Çoğu oyunda görüyorum tam olarak ne işe yarıyor? Grafikler umurumda değil benim için önemli olan FPS'in artması. Genişletmek için tıkla... FPS arttıran teknoloji değil. Yırtılma önler. Monitörün 180hz ise FPS'ini 180'e sabitler. (Tabii oyunda 180fps'E ulaşabiliyorsan.) Artı 0 Eksi
pabos dedi: Çoğu oyunda görüyorum tam olarak ne işe yarıyor? Grafikler umurumda değil benim için önemli olan FPS'in artması. Genişletmek için tıkla... FPS arttıran teknoloji değil. Yırtılma önler. Monitörün 180hz ise FPS'ini 180'e sabitler. (Tabii oyunda 180fps'E ulaşabiliyorsan.)
eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 923 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #4 pabos dedi: Çoğu oyunda görüyorum tam olarak ne işe yarıyor? Grafikler umurumda değil benim için önemli olan FPS'in artması. Genişletmek için tıkla... FPS'ni ekran yenileme hızına sabitler. Artı 0 Eksi
pabos dedi: Çoğu oyunda görüyorum tam olarak ne işe yarıyor? Grafikler umurumda değil benim için önemli olan FPS'in artması. Genişletmek için tıkla... FPS'ni ekran yenileme hızına sabitler.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.022 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #5 pabos dedi: Çoğu oyunda görüyorum tam olarak ne işe yarıyor? Grafikler umurumda değil benim için önemli olan FPS'in artması. Genişletmek için tıkla... V-Sync ekrandaki yirtilmalari önlüyor fpsnizi monitorunuzun Hz ile aynı tutuyor. Artı 0 Eksi
pabos dedi: Çoğu oyunda görüyorum tam olarak ne işe yarıyor? Grafikler umurumda değil benim için önemli olan FPS'in artması. Genişletmek için tıkla... V-Sync ekrandaki yirtilmalari önlüyor fpsnizi monitorunuzun Hz ile aynı tutuyor.