ahmtabrci Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #1 V-Sync'ın kapalı olması ekran kartına ve işlemciye zarar verir mi?
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 4 9 Eylül 2023 #2 ahmtabrci dedi: V-Sync'ın kapalı olması ekran kartına ve işlemciye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın fazla ısınmıyorsa vermez.
ahmtabrci dedi: V-Sync'ın kapalı olması ekran kartına ve işlemciye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın fazla ısınmıyorsa vermez.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Eylül 2023 #3 Hayir sadece yuksek FPS aldigin oyunlarda goruntu yirtilmasi artar ki acikken bile yirtilmayi engelleyemedigi oluyor pek de etkili degil.
Hayir sadece yuksek FPS aldigin oyunlarda goruntu yirtilmasi artar ki acikken bile yirtilmayi engelleyemedigi oluyor pek de etkili degil.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 9 Eylül 2023 #4 Hiçbir şekilde zarar vermez.
Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 524 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 ahmtabrci dedi: V-Sync'ın kapalı olması ekran kartına ve işlemciye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ama sürekli daha fazla FPS göstermeye çalışmasındansa sabit tutması daha iyi.
ahmtabrci dedi: V-Sync'ın kapalı olması ekran kartına ve işlemciye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ama sürekli daha fazla FPS göstermeye çalışmasındansa sabit tutması daha iyi.
ahmtabrci Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #6 Kokona Shiki dedi: Hayir sadece yuksek FPS aldığın oyunlarda goruntu yirtilmasi artar ki acikken bile yirtilmayi engelleyemedigi oluyor pek de etkili degil. Genişletmek için tıkla... V-Sync'ı kapalı tutup FPS'i monitörümün yenileme hızına eşitliyorum. Görüntü yırtılması tamamen geçmese de azalıyor. blockdz dedi: Bilgisayarın fazla ısınmıyorsa vermez. Genişletmek için tıkla... FPS'i monitörümün yenileme hızına sabitliyorum manuel olarak. Isınma olmuyor ve görüntü yırtılması az da olsa azalıyor.
Kokona Shiki dedi: Hayir sadece yuksek FPS aldığın oyunlarda goruntu yirtilmasi artar ki acikken bile yirtilmayi engelleyemedigi oluyor pek de etkili degil. Genişletmek için tıkla... V-Sync'ı kapalı tutup FPS'i monitörümün yenileme hızına eşitliyorum. Görüntü yırtılması tamamen geçmese de azalıyor. blockdz dedi: Bilgisayarın fazla ısınmıyorsa vermez. Genişletmek için tıkla... FPS'i monitörümün yenileme hızına sabitliyorum manuel olarak. Isınma olmuyor ve görüntü yırtılması az da olsa azalıyor.