Anakart gayet güzel merak etme. Fiyatına göre hala rakipsiz. Kasayı imkanın varsa Dark guardian yapman müthiş olur. Rami 16 GB a yükseltmen artık şart diyebilirim. 2x8 3000 mhz şeklinde mükemmel olur.
Anakart gayet güzel merak etme. Fiyatına göre hala rakipsiz. Kasayı imkanın varsa Dark guardian yapman müthiş olur. Rami 16 GB a yükseltmen artık şart diyebilirim. 2x8 3000 mhz şeklinde mükemmel olur.
3150 olmuş fiyat.
Ben şunu merak ediyorum içinde bulunan anakartı değiştirmeme gerek var mı?
Fiyatı arttığı için bütçemi aşıyor atx anakart yapınca o yüzden halihazırda bulunan matx anakart iş görür mü?
Çok fazla oyun oynayan birisi iseniz 480 gb yetmeyebilir. ram kısmına gelirsek 8gb ram artık sıkıntı olmaya başladı geleceğe dönük bir 16 gb takviye ihtiyacı olabilir tabi kişisel bir tercih
3150 olmuş fiyat.
Ben şunu merak ediyorum içinde bulunan anakartı değiştirmeme gerek var mı?
Fiyatı arttığı için bütçemi aşıyor atx anakart yapınca o yüzden halihazırda bulunan matx anakart iş görür mü?