V3.5 Killer 3100 TL'ye Alınır mı?

forumda araştırmama göre adata bu kronik sorunlu ssdleri ortadan kaldırmış değişiminide yapmış şuan memnunlar
Bilemedim cidden ama içime sinsin biraz fazla vereyim sorun değil. 2 fan daha var arkadaştan alicam kasaya 5 tane takılıyor galiba onlarida tepeye eklicem olabildiğince serin olsun.
kasaya klima eklet
v3.5 killer 3.238 TL olmuştur

forumda araştırmama göre adata bu kronik sorunlu ssdleri ortadan kaldırmış değişiminide yapmış şuan memnunlar

kasaya klima eklet
v3.5 killer 3.238 TL olmuştur
Almayalım diye yapıyorlar sanırım şimdi baktım niye bu kadar fiyat artışı oluyor 1 gunde 138 tl nedir anlamadim.

Almayalım diye yapıyorlar sanırım şimdi baktım niye bu kadar fiyat artışı oluyor 1 gunde 138 tl nedir anlamadim.
Çünkü ellerinde olan stoklar eski kalan stoklar yani dolar düşükken alınan stoklar o stoklar bitince yeni stok istemek zorundalar ve firmalar eski fiyattan vermiyor güncel dolardan veriyor teknobiyotikte kaç tl den alıyorsa o kadar fark yükseltiyor sistemi ama gene çok iyi 3300 e kadar iyi sistem

Aksam artmaz ise alicam ama sanirim artacak neyse baska sistemlere kaldim artik sana hayirli olsun kullanmaya başlayınca deneyimleri yazarsın.

Aksam artmaz ise alicam ama sanirim artacak neyse baska sistemlere kaldim artik sana hayirli olsun kullanmaya başlayınca deneyimleri yazarsın.

Artmaz bugün artık , artarsa millet başlar atar yapmaya teknobiyotiğe bu sistem gibi başka sistem gelmez diss sistemi olduğu için kaçırma derim. Bende aldımda 20 gün kutuda duruyor yavrucak göremedim daha kendisini şehırdışında olduğum için dedim artar fiyatı alıp göndereyim iyi etmişim
3200 tlye çekeceklermiş tekrar sistemi hadi iyisin
3198 tl şuan

Son düzenleme:
Aldım şimdi bunlara belli olmaz sen bilgileri nerden takip ediyorsun bende bakayım

Aldım şimdi bunlara belli olmaz sen bilgileri nerden takip ediyorsun bende bakayım
teknobiyotik ile iletişimdeyim ondan fiyat ne zaman artacak düşecek biliyorum
hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim benim

Hm anladım. Ekran kartına overclock şahsen tavsiye etmiyorum. Ortalama 2 3 fps için ısı arttırmayı önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…