v3.5 Killer Kasa Seçimi

Dark N10 Pro ve Ekstra Fan ve Soğutucu bölümünden üst ızgaralara takılması için 2 Fan alırsan bunlardaki sirkülasyonu 2'ye katlarsın, Ön panelin hava alması çok önemli.

İkisi arasından "Dark Guardian" olanı tercih ederdim. Ön tarafı full mesh ızgara. Hava akışı "Aerocool" olan modele göre çok daha iyi olacaktır.

İkisi arasından "Dark Guardian" olanı tercih ederdim. Ön tarafı full mesh ızgara. Hava akışı "Aerocool" olan modele göre çok daha iyi olacaktır.
Bende öyle düşünmüştüm, artık aklımda şüphe de yok teşekkür ederim.
Dark N10 Pro ve Ekstra Fan ve Soğutucu bölümünden üst ızgaralara takılması için 2 Fan alırsan bunlardaki sirkülasyonu 2'ye katlarsın, Ön panelin hava alması çok önemli.
Dark N10 Pro nun görseli pek ilgimi çekmedi.

Anlamadım şey dark n10 pro önde 2 fan ile geliyor guardian ise 3 nasıl n10 pro daha iyi olabilir ? Tamam n10 pro üst bölüme 2x 12mm fan takarsak daha iyi olabilir ancak bu durum guardian içinde geçerli değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…