V3.5 Killer oyunlarda kasma problemi

Helper59

Centipat
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 hafta önce sipariş ettirdiğim bilgisayarı dün kurdum Windows 10 falan kurdum. Ekran kartı güncelleştirme yaptım hepsini son sürüme uyarladım. Ardından bir test yapmak istedim. PUBG indirip oynamaya çalıştım. Ancak PC oyuna girdiğinde 75 FPS'i geçmiyor. Bu en düşük ayarlarda, Ultra ayarlarda da aynı bir şey değişmiyor. Oyuna girdikten 3 4 dk sonra 19 30 FPS'leri görüyorum. Monitörüde yeni aldım. Acer'in SA230BID modelli monitörü. Monitörden biraz şüpheliyim. V3.5 Killer'la bu hatayı alan olmamış herhalde araştırdım. Acaba Windows'u kurarken mi, bir hata yaptım. Bir yerde hatam olabilir. 3 günden beri denemediğim şey kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de tek modül 8GB 3000 MHz RAM var, hiçbir oyunda sorun yaşamadım. Bence arkadaşın sıkıntısı farklı.

Hocam konuyu yeni kavrıyorum arkadaş 3-4 dakika sonra Ani FPS Düşüşü yaşıyormuş.
Sanırım Sıcaklık değerlerinde sorun var.
MSI Afterburner ile oyun içi fotoğraf değerlerini atarsan sana bir şeyler önerebiliriz.

Evet,sorunu sanırsam çözdüm şimdiden yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkürler.Sorun ekran kartındaymış,bunuda fanları çalışmamasından anladım.Ekran kartının sıcaklık değerlerini ölçtüğümde 92 dereceleri gördüm ve sistem kendini kapattı.Ani fps düşüklü burdan kaynaklı ancak hala anlamdım bir şey var.Neden 75 fpsde sabit kaldı niye daha fazla fps görmedim.sabit fps ekran kartı bozuk olduğu içinmi öyle olmuştur.Bu arada yarın PC yi aldığım yeri arayıp sorunmu anlatıcam ve ürün değişimi talep edicem.Tekrardan herkese teşekkür ederim İyi günler.

Eğer dediğim şey sorunu bulmanıza yardımcı olduysa ne mutlu bana
Eğer dediğim şey sorunu bulmanıza yardımcı olduysa ne mutlu bana
Merak etme uğraşmana gerek yok 75 FPS sabit olmasının nedeni ya VSYNC'dir ya da oyunun otomatik FPS sınırlaması vardır.
Eğer oda yoksa Monitör 75 Hz ya da 60 Hz Olduğu için olabilir.
Boşuna uğraşma derim .

Son düzenleme:
evet monitörüm 75 hz ama 75 hz monitörü olan arkadaşlarım var.Onların fpsleri daha yüksekleri görüyor.Gerek yok aslında insan 60 fpsden sonrasını anlamıyor.

evet monitörüm 75 hz ama 75 hz monitörü olan arkadaşlarım var.Onların fpsleri daha yüksekleri görüyor.Gerek yok aslında insan 60 fpsden sonrasını anlamıyor.
Aynen uğraşmaya gerek yok zaten onlarda saçma sapan şeylere yöneltiyorlar yok bunu kapatın bunu açın falan filan .
Servis den bahsediyorum .

bende de v3.5 kiler var 16 gblisi bendede 70 fpsden anlık 29 fpsye düşüyor işlemci %30 larda çalışırken ekran kartı %0 %1 %15 %99 civarı durmadan değişiyor bios dahil bütün driverler güncel banda yardım edebilirseniz sevinirim

Benim sorunumun aynısı olabilirmi ekran kartının fanlarını kontrol ettinmi ?
Birde sıkcalıkları nasıl onlarıda atarsan birşeyler söyleye bilirm

Bu değerler hangi oyundan
PUBG RUST CSGO üçündede denedim aynı

Birde sıkcalıkları nasıl onlarıda atarsan birşeyler söyleye bilirm
ekran kartımın fanları çalışıyor sıcaklık 70 Dercenin üstüne çıkmıyor. pcye baştan format atıcam driverleri tekrardan kurmayı denicem olmadı garantisine gönderirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…