V3 Bilgisayara AOC G2260VWQ6 Uyumlu mu?

V3 model ne ya? Şu İtopya'dakiyse almanızı önermem. Monitör dahil bütçenizi belirtin.
Monitör uyumludur.
V3'ü Alan yüzlerce kişi mumnun. Ve piyasada ki en iyi fiyat performans ürünü. Bu fiyata daha iyi bir kasa varsa önerinizi Bekliyorum. Bu arada monitörün freesync özelliğini kullabilir miyim? Ekran kartı nvidia 1050ti

V3'ü Alan yüzlerce kişi mumnun. Ve piyasada ki en iyi fiyat performans ürünü. Bu fiyata daha iyi bir kasa varsa önerinizi Bekliyorum. Bu arada monitörün freesync özelliğini kullabilir miyim? Ekran kartı nvidia 1050ti
Monitör dahil bütçem 3.500 tl. V3ten daha iyi bildiğiniz bir kasa varsa önerinizi bekliyorum.

Size Xeon'lu sistem toplayabiliriz. @MWarfare
Aman hocam bu bütçeye ne Xeon'u :) Fiyat performansa gönderme olarak mı dediniz?

Ve piyasada ki en iyi fiyat performans ürünü.
Bunu kim diyor, anlamadım.

kendim toplayamam. Hazır alabileceğim biryer var mı? piyasada 3 bin tlye kadar en iyi kasa sizce v3 değil mi?
Bakmaktayım hala. Parçaları alıp bir bilgisayarcıya toplatma imkanınız yok mu? Eğer varsa aşırı kârlı çıkarsınız.
İmkanınız yoksa hazır sistem bulacağım.

Tanıdığım biri yok. Bugün bir arkadaşa gittim. Adam v3ün daha düşük özellikli bilgisayar için aynı parayı istedi. Hazır olarak alabileceğim en iyi kasa v3 değil mi?
Bakkallara hiç bir şey sorulmaz. İşlerine ne geliyorsa onu önerirler. Zorda kalırsanız anca böyle sistem toplatabilirsiniz. Gerçi internetten video izleyerek çok basit bir şekilde siz de toplayabilirsiniz ama istemiyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı