V3'ü Alan yüzlerce kişi mumnun. Ve piyasada ki en iyi fiyat performans ürünü. Bu fiyata daha iyi bir kasa varsa önerinizi Bekliyorum. Bu arada monitörün freesync özelliğini kullabilir miyim? Ekran kartı nvidia 1050ti
V3'ü Alan yüzlerce kişi mumnun. Ve piyasada ki en iyi fiyat performans ürünü. Bu fiyata daha iyi bir kasa varsa önerinizi Bekliyorum. Bu arada monitörün freesync özelliğini kullabilir miyim? Ekran kartı nvidia 1050ti
Tanıdığım biri yok. Bugün bir arkadaşa gittim. Adam v3ün daha düşük özellikli bilgisayar için aynı parayı istedi. Hazır olarak alabileceğim en iyi kasa v3 değil mi?
Bakmaktayım hala. Parçaları alıp bir bilgisayarcıya toplatma imkanınız yok mu? Eğer varsa aşırı kârlı çıkarsınız.
İmkanınız yoksa hazır sistem bulacağım.
Tanıdığım biri yok. Bugün bir arkadaşa gittim. Adam v3ün daha düşük özellikli bilgisayar için aynı parayı istedi. Hazır olarak alabileceğim en iyi kasa v3 değil mi?
Bakkallara hiç bir şey sorulmaz. İşlerine ne geliyorsa onu önerirler. Zorda kalırsanız anca böyle sistem toplatabilirsiniz. Gerçi internetten video izleyerek çok basit bir şekilde siz de toplayabilirsiniz ama istemiyorsunuz.