V30 Plus mı, Mate 20 Lite mı?

Mehmet×Alperen

Hectopat
Yer
Osmaniye
İyi günler arkadaşlar. Benim için kamera önemli.
V30 Plus güncelleme almazsa sıkıntı çıkarır mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında seviye farkı var. Mate 20 Lite Orta seviye bir cihazdır. V30+ Plus orta üst seviye bir cihazdır. Özelliklere bakarak bunu anlayabilirsiniz. Rakiplerinde olmayan Su - Toz direnci - Gorilla Glass 5 - QHD OLED Ekran - 537 PPI - Kablosuz Şarj - Qualcomm Quick Charge 3.0 - OIS gibi özellikleri var. Üstüne daha güçlü bir işlemci kullanıyor. Eski Amiral Gemisi performansı sunar.

Bu fiyat aralığında rakip model olarak Honor 10 ve Honor Play var. Ama yukarıda saydığım özelliklere sahip değiller.

İyi günler arkadaşlar. Benim için kamera önemli.
V30 Plus güncelleme almazsa sıkıntı çıkarır mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
Ön kamera hariç arkada kamera dahil tüm özelliklerde LG V30 Plus önde. Ön kamerası kötü onun dışında çok kaliteli bir telefon. LG sorunludur diyenleri ciddiye alma LG G6'dan sonra tüm telefonları kaliteli ve sorunsuz.

Lg telefonlardaki ekran panel sorunları halloldu mu bir bilginiz var mı?

Lg telefonlardaki ekran panel sorunları halloldu mu bir bilginiz var mı?
Evet, ekran yanması veya ghost screen sorunu LG G6'dan sonra halloldu. Artık sıkıntı yok. (Araştırabilirsiniz) Hatta LG şuan en stabil arayüze sahip telefon. Pil optimizasyonu, hızı vs. Bende LG G5 var S10 Plus alacaktım para biriktirene kadar biriktirdiğim para boş boş duracağına LG v30 Plus alıp oradan S10 Plus'a mı geçsem diye düşünüyorum.

V30 yerine g7 alın anladığıma göre bütçe sıkıntısı yok ön kamerası üzebilir v30un.

V30 yerine g7 alın anladığıma göre bütçe sıkıntısı yok ön kamerası üzebilir v30un.
Ön kameryayı fazla kullanmadığım için gerek duymuyorum. Benim için ekran ve pil önemli. Her iki konuda da V30 daha iyi bu yüzden V30+ almayı düşünüyorum. Zaten kısa zaman sonrada takasla üzerini tamamlayıp S10 plus almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…