V330-15IKB Clover Catalina Config Dosyası

Sizin paylaştığınız kaby lake config dosyasıyla aynı tanımlamadığım dosya. Onun üzerinden yaptım kurulumu. Ben yinede atıyorum buraya.
Dosya yükleyemedim o yüzden drive'a yükledim linkini bırakıyorum.

Hackintool üzerinden bakıp ses kartı modelini verir misin? Dosyayı düzenliyorken ses kartınıda yapmış olalım.

Ses sorunu çözüldü. Teşekkür ederim. Ancak HDMI takılıyken sistemi açtığımda iki ekranda siyah kalırken, önce sistemi açıp sonra HDMI kablosunu bağladığımda laptop ekranı siyah kalıp monitör ekranı pembe morumsu bir renk alıyor.

Bu sefer bootloader ekranı gelmeden bu hatayı alıyorum. HDMI takılı veya değil.

Dosya Ekleri

• IMG_20210130_160949.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 37
Evet.
Tekrar denedim bu sefer boot edildi ancak önceki HDMI sıkıntısı devam ediyor.
Dizi izleyeyim dedim internetten ama izlerken ekran sürekli kararıp düzeliyor. Acaba config dosyasından dolayı mıdır?
@Yiğit Gençer hocam tekrardan merhaba, saatlerdir uğraşıyorum ancak ilerleme kaydedemedim. Ne Bootcamp çalışıyor Windows kurmak için, ne de ekran kartı stabil çalışıyor. Dizi izlerken sürekli kararma oluyor ekranda. Ayrıca önceden bahsettiğim HDMI sorunu hala devam ediyor. Müsaitseniz yardımcı olabilir misiniz?
Hocam diski bölüntüledim şimdi birleştiremiyorum nedense. Windows'u baştan kurup tekrar Mac kurmaya çalışacağım.

Dual boot için bunu incele.
Ekran kartı için video önerilmiş bunu'da inceleyebilirsin.
Ekran kartında sorun olursa farklı/yakın değerler ile dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…