stefanzweig Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 58 30 Ocak 2021 #21 claus dedi: Dual boot için bunu incele. Genişletmek için tıkla... Windows için disk izlencesinden bölüntülemeye kadar geldim ama nasıl bölüntüleyeceğimi bilmiyorum. Rehberdede yazmıyor. Acaba yardımcı olur musunuz? @claus
claus dedi: Dual boot için bunu incele. Genişletmek için tıkla... Windows için disk izlencesinden bölüntülemeye kadar geldim ama nasıl bölüntüleyeceğimi bilmiyorum. Rehberdede yazmıyor. Acaba yardımcı olur musunuz? @claus
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.226 Makaleler 60 Çözümler 810 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #22 Başka sorunuz varsa yeni konu açın. Burada görsel olarak anlatım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Başka sorunuz varsa yeni konu açın. Burada görsel olarak anlatım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et