V4 600CC motor önerisi

mr.poseidon

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
2025 yılı içerisinde hala üretimde olan veya üretilmesi planlanan, 4 silindirli, 600 CC ve üzeri, mümkünse ön arka ABS fren sistemi ile donatılmış, çan Çin çon olmayan kaliteli marka motosiklet model önerisine ihtiyacım var. 2025 yılı için birçok model motor tanıtıldı ancak takip edebildiğim kadarıyla bu kriterlere uyan bir motor maalesef yok. Bilmediğim, kaçırdığım bir model var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
ZX-10R, S1000RR, 1290 ve 1390 Super Duke, V-Strom 1050DE, Multistrada V4, Streetfighter V4, Z H2.

Özellikle Multistrada V4 Rally öneririm. Bu bütçelere çıkılıyorsa bunların dışında 1300 GSA de olabilir.

ZX-10r, S1000rr, 1290 ve 1390 Super Duke, V-Strom 1050'de, Multistrada v4, Street Fighter v4, Z h2.

Özellikle Multistrada V4 Rally öneririm. Bu bütçelere çıkılıyorsa bunların dışında 1300 gsa de olabilir.

Açıkçası önerilerin arasında belki 500k-600k civarı bir motor çıkacaktır diye umuyordum. Örnek göstermek gerekirse CB650R a niyetleniyordum sıfırı olsaydı. Bu motorlar çok daha üst düzey kalıyor.

Bu kadar spesifik istekleri olan birisinin bütçe sınırı yoktur. Aprilla Rsv4 veya Ducati Panigale V4 bakılır.

Bu kadar spesifik olan birinin bütçe sınırı yoktur. Aprilla rsv4 veya Ducati Panigale V4 bakılır.

Meselesi bütçe meselesi değil. İçerisinde neredeyse hepsi çok profesyonel, sorunsuz makineler var. 1300 CC motora binmeye veya kullanmaya yetecek tecrübem olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…