V4'te Msi Armor RX580 8GB'ı değiştirmek

Fromhighschool

Decapat
V4'te MSI Armor RX580 8GB yerine MSI RX570 Armor 4GB seçersem hata etmiş olur muyum? Ne gibi eksiler doğar?

Aralarında ortalama 8-10 Fps fark var youtube'daki test videolarına bakabilirsin..

VRAM boyutu düşer. Buna bağlı olarak -kesin olmamakla beraber- ileride çıkacak oyunlar tahminimce bol VRAM isteyecekler. Bu açıdan sıkıntı olabilir. Ayrıca performans farkı var. 10 FPS'ye kadar fark mevcut. 10 FPS için 312 TL ödemem diyorsanız çok da bir kaybınız olmaz. Şahsen ben RX570 bana yeteceği için RX570 ile aynı sistemi sipariş etmeyi düşünüyorum.
Ayrıca RX570 yaparak RAM kapasitesini 16 GB yapabilirsiniz.

Zaten aldıktan 1 veya 1.5 sene sonra falan upgrade ederim ya da yeni bir sistem alırım. O yüzden açıklamandan da yararlanarak RX570 almaya karar verdim. Teşekkürler.

Rica ederim. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Umarım seneye yazın üniversite sınavını atlattıktan sonra güncellemeyi düşünüyorum. 1 sene boyunca da RX570 idare eder beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…