Merhabalar bir kesim tarafından bilinen çok can sıkıcı arama motoru virüsü olan V9 ile lider haber arama motoru virüsünden bir türlü kurtulamıyorum hem Google Chrome hem de internet Explorer yani yeni adıyla Microsoft Edge bulaştı ne yaptıysam olmadı bu virüs ile ilgili çok videolar çekilmiş fakat hiçbir faydası olmuyor bir zaman sonra tekrardan otomtaık olarak arama moturum oluyor. Bu can sıkıcı virüs taratmadıgım anti virüs programları kalmadı. Ne yaptıysam nafile format atmak istemiyorum bilgisayara. Yok mudur bunun bir çözümü kurtuluşu? Gerçekten bıktım artık.
Tarattıgım virüs programları;
ESET nod32.
Avast antivirüs.
Malwarebytes.
Bu 3 virüs programı ile tarattıgım halde hiçbir virüse rastlamadı...
@WalkingTR
Bütün tarayıcılarınızı sıfırlayın. İşe yaramazsa Trend Micro, Comodo ve Kaspersky Total Security ile de deneyin.
Yine kaldıramazsan Kaspersky Rescue Disk indirip, USB'ye yazarak USB'den boot edin.
AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde...
Oldukça köklü ve popüler güvenlik çözümlerinden olan SUPERAntiSpyware yazılımının ücretsiz olan "Free" sürümüdür. Detaylı kullanımı için aşağıdaki rehberimizden faydalanabilirsiniz...