Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:29 #1 Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 15:35
Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:36 #2 Hari Seldon dedi: Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Cloud 3, tiz bas dengesi olarak kötü. EQ ayarı şart. Kablosuz istiyorsanız V9 Pro alın, geçin.
Hari Seldon dedi: Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Cloud 3, tiz bas dengesi olarak kötü. EQ ayarı şart. Kablosuz istiyorsanız V9 Pro alın, geçin.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.569 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 15:43 #3 Hari Seldon dedi: Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik ikisinden de daha iyi.
Hari Seldon dedi: Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik ikisinden de daha iyi.
Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:53 #4 Mantar09 dedi: Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik ikisinden de daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne gibi artıları var hocam
Mantar09 dedi: Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik ikisinden de daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne gibi artıları var hocam