Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2025 #1 Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2025
Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu?
ca9an Gigapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 5.455 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2025 #2 Hari Seldon dedi: Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Cloud 3, tiz bas dengesi olarak kötü. EQ ayarı şart. Kablosuz istiyorsanız V9 Pro alın, geçin.
Hari Seldon dedi: Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Cloud 3, tiz bas dengesi olarak kötü. EQ ayarı şart. Kablosuz istiyorsanız V9 Pro alın, geçin.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.624 Makaleler 4 Çözümler 26 11 Kasım 2025 #3 Hari Seldon dedi: Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik ikisinden de daha iyi.
Hari Seldon dedi: Başlıktaki iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3K gibi bir bütçem var. Sizin öneriniz ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik ikisinden de daha iyi.
Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2025 #4 Mantar09 dedi: Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik ikisinden de daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne gibi artıları var hocam
Mantar09 dedi: Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik ikisinden de daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne gibi artıları var hocam
kwyyra Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 75 12 Kasım 2025 #5 Mantar09 dedi: Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik ikisinden de daha iyi. Genişletmek için tıkla... Site güvenilir mi? sipariş vermeyi düşünüyorum.
Mantar09 dedi: Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik ikisinden de daha iyi. Genişletmek için tıkla... Site güvenilir mi? sipariş vermeyi düşünüyorum.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.624 Makaleler 4 Çözümler 26 12 Kasım 2025 #6 kwyyra dedi: Site güvenilir mi? sipariş vermeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir gönül rahatlığıyla alışverişin yapabilirsin.
kwyyra dedi: Site güvenilir mi? sipariş vermeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir gönül rahatlığıyla alışverişin yapabilirsin.