V900 mü V902 mi alınmalı?

yiyitc5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 980 ekran kartı
asus rog strix b550f gaming
ryzen 5 3600
32gb ram
Kardeşime hediye olarak alacağım. Yaşadığım bölgede 2 tane satıcı buldum: V900 3000 lira, V902 4800 lira. İkisinden de son fiyatı aldım. Sizce hangi modelini almalıyım? Xbox One S cihazından sadece Forza Horizon 4-5 oynuyor. Almışken manuel mi almalıyım, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu 2side alınmaz V902 elimden geçti kartondan mouse yapıp kullansa aynı işlevi var başka bir hediye alın bence :)

Benim fikrim sadece Forza oynuyorsa vitese gerek yok. Forza'da ve yarış oyunlarının çoğunda vites zor geliyor bana da. Ben ETS gibi oyunlarda oynadığım için vites de olsaydı keşke diyorum ama benim aldığım zamanlar v902 yoktu vitesli olanlarda daha pahaliydi.

5 yıldır V900 kullanıyorum inşallah daha da uzun kullanırım. Temiz kullanırsanız sizde inşallah uzun süre kullanırsınız.
Yani ileride başka oyunlara yönelecekseniz ilginiz varsa viteslisi alınabilir. Bir ara v902 vites ve debriyajı sorunlu diyorlardi bunu araştırıp almanızı öneririm.

Temiz kullanılmış mı ona dikkat edin birşeyi bozulup da kurtulmak istemiş de olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı