V900s direksiyonu V902 uyar mı?

Ömerfrk40

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba internette 2. el bir Rampage V902 buldum. Direksiyon üstünde soyulmalar var bende de halihazırda bir V900s var V900s'in sadece direksiyonunu söküp V902'ye takarsam tuşları düzgün çalışır mı? Lütfen yardım edin.

Büyük ihtimalle çalışmaz gibi V902 vitesli olduğu için devre kartlarında V900 de olmayan vites girişide yer alıyor. V900'den farklı olabilir. Onun yerine dikişli kaplama alabilirsiniz, fotoğrafı var mı?

Büyük ihtimalle çalışmaz gibi V902 vitesli olduğu için devre kartlarında V900 de olmayan vites girişide yer alıyor. V900'den farklı olabilir. Onun yerine dikişli kaplama alabilirsiniz, fotoğrafı var mı?

Fotoğrafta göründüğü gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_7530.jpeg
    508,5 KB · Görüntüleme: 39
Fotoğrafta göründüğü gibi.

Bence artık Rampage'ye hiç bulaşmadan 2. el G25 ya da G27 bakın derim. V902'lerin kronik vites sorunu var. Direksiyon olarak aynı ama devre kartı olarak aynı değil, çalışabilir ama ne kadar doğru çalışır onu bilemeyiz.

Hocam sarı sitede bir ilana daha denk geldim takas olur demiş direksiyon rush RW900r vitesli ve debriyajlı benim V900s in üstüne 3000TL istiyor olur mu sizce.

Hocam sarı sitede bir ilana daha denk geldim takas olur demiş direksiyon rush RW900r vitesli ve debriyajlı benim V900s in üstüne 3000TL istiyor olur mu sizce.

Rush RW900r da zaten V902 baseli çakma Rampage denebilir. Arkadaşım 2 seneye yakındır kullanıyor. 0 olarak aldıktan 1 sene sonra geri vitese geçmeme sorunu ve gaz pedalının ölü bölgesi çok arttı. Ayrıyeten direksiyonu çevirirkende gıcırdamalar oluyor. Dediğim gibi en mantıklısı bu tür markalara para dökmektense G25 veya G27 civarlarına bakmak olacak. Pek fazla uzun ömürlü olmaz bunlar. Vitesleri sıkıntılı hadi onu geçtim gaz pedalı sorunuda var bunlarda kronik. 1 arıza başladın mı onu yaparsınız başka bir arıza çıkar.

G25'lerin fiyatları uygun ancak cihaz çok eski ve çok sesli çalışıyor G27 almak isterim ama 8000TL altına bulamıyorum böyle bir bütçem yok V900s i de satabileceğimi hiç zannetmiyorum önerebileceğiniz bir direksiyon var mıdır veya ben V900s e bir h shifter ve debriyaj yapabilir miyim?

G25 düz dişli olduğu için sesli çalışıyor biraz. Bu fiyat bandında zaten bu tür kronik arızalı ürünler oluyor. Bende V900 kullanıyorum 9 aydır h vites olayını araştırdım ama adamakıllı bir sonuç bulamamıştım. Rampage vitesi almaya çalışsanız V902'lerde vites için ayrı bir yer var V900 de yok Rampage viteside takılmıyor. İllet gibi bir şey V900 sahibi olmak. G25 içinize sinmediyse temiz V902 bulmaya çalışın ama test ederek alın mümkünse.

Biraz garip olacak siz bana yardımcı olmaya çalışırlen ben size yardımcı olayım

Herhangi bir gamepad in anakartına ulaşırsanız tuşların anakartın üstünde bastığı yerlerin kenarında çıkıntılar oluyor onlara herhangi bir kablo bağlayıp h şeklinde bir tahta plastik vb keser veya bulursanız iletken bir cisme kablonun ucunh bağladığınızda ve iletlen bir vites çubuğu bulursanız - kablosunu iletken vites çubuğuna bağladığın taktirde iki iletken cisim birbirine değdiğinde tuşu basmış olarak sayacak ve oyunlarda onu 1-2-3 vb diye tanımlayabilirsiniz ama debriyaj konusu çok karışık o yüzden bende yeni bir direksiyon almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…