S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Nisan 2023 #11 İnternette karbonat ile yapılan Japon tarifi var ona bak çok sağlam yapıştırıyor. Rampage yine şaşırtmadı 2007 de çıkan DFGT hala sapasağlam .
İnternette karbonat ile yapılan Japon tarifi var ona bak çok sağlam yapıştırıyor. Rampage yine şaşırtmadı 2007 de çıkan DFGT hala sapasağlam .
3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 11 Nisan 2023 #12 selamdayi dedi: İnternette karbonat ile yapılan Japon tarifi var ona bak çok sağlam yapıştırıyor. Rampage yine şaşırtmadı 2007 de çıkan DFGT hala sapasağlam . Genişletmek için tıkla... Zaten onlan yapıştırdımda nasıl yerine oturturacağım bu boş kısma.
selamdayi dedi: İnternette karbonat ile yapılan Japon tarifi var ona bak çok sağlam yapıştırıyor. Rampage yine şaşırtmadı 2007 de çıkan DFGT hala sapasağlam . Genişletmek için tıkla... Zaten onlan yapıştırdımda nasıl yerine oturturacağım bu boş kısma.
slayzadeeee Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #13 484169 dedi: Kırılan parçayı yapıştırsanız da yine bir yerlerden kırılır en iyisi yeni bir pedal sipariş vermek. Genişletmek için tıkla... Nasıl yeni pedal sipariş edebiliriz? Ben arastirdim bayağı ama bulamadim, benimkinin de bir pedali kirildi. 484169 dedi: Kırılan parçayı yapıştırsanız da yine bir yerlerden kırılır en iyisi yeni bir pedal sipariş vermek. Genişletmek için tıkla... Nasıl yeni pedal alabilirim benimkisi de kirildi internetten arastirdim ama bulamadim. Son düzenleme: 5 Şubat 2024
484169 dedi: Kırılan parçayı yapıştırsanız da yine bir yerlerden kırılır en iyisi yeni bir pedal sipariş vermek. Genişletmek için tıkla... Nasıl yeni pedal sipariş edebiliriz? Ben arastirdim bayağı ama bulamadim, benimkinin de bir pedali kirildi. 484169 dedi: Kırılan parçayı yapıştırsanız da yine bir yerlerden kırılır en iyisi yeni bir pedal sipariş vermek. Genişletmek için tıkla... Nasıl yeni pedal alabilirim benimkisi de kirildi internetten arastirdim ama bulamadim.