V900s sola çekiyor

cemal arslan

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle yakın zamanda bir direksiyon seti aldım ve 3 gün geçmeden direksiyon setinde bir sıkıntı çıktı. Seti servise götürdüm ve onarım durumu için yetkili servisi aradım ve bana hiçbir işlem yapmadıklarını direksiyonda hiçbir sorun olmadığını söylediler fakat ben bu direksiyonda bir sıkıntı olduğuna eminim sola çekme, gaz ekseni sıkıntısı, ürünü sıfırlayamama gibi birçok sorun yaşadım servisteki kişide bana Windows 11 ile alakalı olabilir dedi şu an bu direksiyon büyük ihtimalle benim elime bozuk geçecek ve oyun zevkim tamamen kaçacak sizlerin bana herhangi bir önerisi var mı yani kısaca ben bu ürünü sıfırlayamıyorum bir kere prog tuşuna basıyorum 4 kere options tuşunu basmam gerekirken 1.basışta ışık sabitleniyor ve bu yüzden gaz pedal ekseni olayı çözülmüyor.

Kronik bir sıkıntı zaten ne kadar çekiyorsa o kadar ölü bölgeyi artırıp oynayabilirsiniz. Başta V900s alarak hata yapmışsınız üstüne 2000 daha koyup 2. el G29 alsanız daha iyiydi bende öyle yaptım hayatımdan memnunum.

Kronik bir sıkıntı zaten ne kadar çekiyorsa o kadar ölü bölgeyi artırıp oynayabilirsiniz. Başta V900s alarak hata yapmışsınız üstüne 2000 daha koyup 2. el G29 alsanız daha iyiydi bende öyle yaptım hayatımdan memnunum.
Evet haklısınız fakat eğer 2.elde düzgün satıcı bulamazsam muhattap olabileceğim kimse yok bu sebeple 0 aldım ve bütçem biraz sınırlıydı bunu bile zar zor aldırdım

Evet haklısınız fakat eğer 2.elde düzgün satıcı bulamazsam muhattap olabileceğim kimse yok bu sebeple 0 aldım ve bütçem biraz sınırlıydı bunu bile zar zor aldırdım
orasıda çok doğru bir nokta 2. el alırken kalbi temiz insana denk gelmek zor

Peki bu ölü bölgeyi arttırmadan yapma yolu yokmu bazıları oyun denetleyicilerinden kalibre ayarı falan yapıyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı