xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 2 Eylül 2023 #21 Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com @lovemyers hocam bu nasıldır? IPS panel olduğunu belirtmişler.
Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com @lovemyers hocam bu nasıldır? IPS panel olduğunu belirtmişler.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 2 Eylül 2023 #22 xwa dedi: Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com @lovemyers hocam bu nasıldır? IPS panel olduğunu belirtmişler. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi.
xwa dedi: Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com @lovemyers hocam bu nasıldır? IPS panel olduğunu belirtmişler. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 2 Eylül 2023 #23 lovemyers dedi: Gayet iyi. Genişletmek için tıkla... RX 6500 XT sistem toplayacağım beni memnun eder mi bu monitör ile birlikte, yani rekabetçi oyunlarda üzer mi? Sık online oyunlar oynadığımdan en az 100 Hz olmasını istiyorum.
lovemyers dedi: Gayet iyi. Genişletmek için tıkla... RX 6500 XT sistem toplayacağım beni memnun eder mi bu monitör ile birlikte, yani rekabetçi oyunlarda üzer mi? Sık online oyunlar oynadığımdan en az 100 Hz olmasını istiyorum.
3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Eylül 2023 #24 ardacanci dedi: Başta belirttiğiniz Cooler Master modelini alın geçin. Genişletmek için tıkla... Ghosting testi kötü alınmaz. Sırf herhalde Technopat inceledi diye öneriyorlar bu modeli. xwa dedi: Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com @lovemyers hocam bu nasıldır? IPS panel olduğunu belirtmişler. Genişletmek için tıkla... Bu güzele benziyor.
ardacanci dedi: Başta belirttiğiniz Cooler Master modelini alın geçin. Genişletmek için tıkla... Ghosting testi kötü alınmaz. Sırf herhalde Technopat inceledi diye öneriyorlar bu modeli. xwa dedi: Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com @lovemyers hocam bu nasıldır? IPS panel olduğunu belirtmişler. Genişletmek için tıkla... Bu güzele benziyor.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 2 Eylül 2023 #25 375274 dedi: Bu güzele benziyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam fakat hiç testini falan bulamadım, inceleyen vs. yok..
375274 dedi: Bu güzele benziyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam fakat hiç testini falan bulamadım, inceleyen vs. yok..
3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Eylül 2023 #26 xwa dedi: Evet hocam fakat hiç testini falan bulamadım, inceleyen vs. yok. Genişletmek için tıkla... IPS panellerin ghosting sorunluları bile bence Cooler Master VA'dan iyidir hocam fiyata göre iyi bir alternatife benziyor.
xwa dedi: Evet hocam fakat hiç testini falan bulamadım, inceleyen vs. yok. Genişletmek için tıkla... IPS panellerin ghosting sorunluları bile bence Cooler Master VA'dan iyidir hocam fiyata göre iyi bir alternatife benziyor.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 2 Eylül 2023 #27 375274 dedi: IPS panellerin ghosting sorunluları bile bence Cooler Master VA'dan iyidir hocam fiyata göre iyi bir alternatife benziyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca mavi ışık filtresinde sertifika da almış ama renk doğruluğu istediğimden dolayı bunu kapatma yoksa almayacağım.
375274 dedi: IPS panellerin ghosting sorunluları bile bence Cooler Master VA'dan iyidir hocam fiyata göre iyi bir alternatife benziyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca mavi ışık filtresinde sertifika da almış ama renk doğruluğu istediğimden dolayı bunu kapatma yoksa almayacağım.
3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Eylül 2023 #28 xwa dedi: Ayrıca mavi ışık filtresinde sertifika da almış ama renk doğruluğu istediğimden dolayı bunu kapatma yoksa almayacağım. Genişletmek için tıkla... IPS ile VA paneller arası kontrast oranları harici renk olarak çok fark yok. Bir de görüş açıları farklı. VA panellerin ucuzu bir de yavaş GtG'ye sahip.
xwa dedi: Ayrıca mavi ışık filtresinde sertifika da almış ama renk doğruluğu istediğimden dolayı bunu kapatma yoksa almayacağım. Genişletmek için tıkla... IPS ile VA paneller arası kontrast oranları harici renk olarak çok fark yok. Bir de görüş açıları farklı. VA panellerin ucuzu bir de yavaş GtG'ye sahip.