HypeRisReal Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #1 Merhaba, monitör almayı planlıyorum. 3 tane farklı panel var bunlardan hangisi FPS oyunları ve video, film vs. İzlemek için daha uygun? Monitörler: IPS panel: https://www.akakce.com/monitor/en-u...WE38cig3bDtZqAwaVI7ZZzW15MFIdzwxoCpKsQAvD_BwE VA panel: TUF Gaming VG24VQR Kavisli Oyuncu Monitörü TN panel: Yok IPS panel bütçemi aşıyor aralarında çok fark yoksa VA panel veya TN panel almayı planlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2022
Merhaba, monitör almayı planlıyorum. 3 tane farklı panel var bunlardan hangisi FPS oyunları ve video, film vs. İzlemek için daha uygun? Monitörler: IPS panel: https://www.akakce.com/monitor/en-u...WE38cig3bDtZqAwaVI7ZZzW15MFIdzwxoCpKsQAvD_BwE VA panel: TUF Gaming VG24VQR Kavisli Oyuncu Monitörü TN panel: Yok IPS panel bütçemi aşıyor aralarında çok fark yoksa VA panel veya TN panel almayı planlıyorum.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 2 Kasım 2022 #2 IPS'yi seçerdim.
HypeRisReal Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #3 Tesla Bobini dedi: IPS'yi seçerdim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bütçemi aşıyor VA panel ile arasında çok fark var mı ?
Tesla Bobini dedi: IPS'yi seçerdim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bütçemi aşıyor VA panel ile arasında çok fark var mı ?
Gyurox Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 2 Kasım 2022 #4 Monitörden monitöre değişebilir tabii ama fps için VA panel almazdım. Özellikle fps oyunlarında black smearing veya ghosting varsa çekilmez oluyor .
Monitörden monitöre değişebilir tabii ama fps için VA panel almazdım. Özellikle fps oyunlarında black smearing veya ghosting varsa çekilmez oluyor .
D DeepBlue10 Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 40 2 Kasım 2022 #5 HypeRisReal dedi: Merhaba, monitör almayı planlıyorum. 3 tane farklı panel var bunlardan hangisi FPS oyunları ve video, film vs. İzlemek için daha uygun? Monitörler: IPS panel: https://www.akakce.com/monitor/en-u...WE38cig3bDtZqAwaVI7ZZzW15MFIdzwxoCpKsQAvD_BwE VA panel: TUF Gaming VG24VQR Kavisli Oyuncu Monitörü TN panel: Yok IPS panel bütçemi aşıyor aralarında çok fark yoksa VA panel veya TN panel almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Maksimum bütçen nedir?
HypeRisReal dedi: Merhaba, monitör almayı planlıyorum. 3 tane farklı panel var bunlardan hangisi FPS oyunları ve video, film vs. İzlemek için daha uygun? Monitörler: IPS panel: https://www.akakce.com/monitor/en-u...WE38cig3bDtZqAwaVI7ZZzW15MFIdzwxoCpKsQAvD_BwE VA panel: TUF Gaming VG24VQR Kavisli Oyuncu Monitörü TN panel: Yok IPS panel bütçemi aşıyor aralarında çok fark yoksa VA panel veya TN panel almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Maksimum bütçen nedir?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 2 Kasım 2022 #6 VA panel hikaye tabanlı oyunlar için veya film/dizi izlemek için daha iyi olur. Genelde ghosting sorunu olur bu panellerde.
VA panel hikaye tabanlı oyunlar için veya film/dizi izlemek için daha iyi olur. Genelde ghosting sorunu olur bu panellerde.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 2 Kasım 2022 #7 Buna da bakabilirsin; ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync FHD Monitör Fiyatı - Trendyol ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Buna da bakabilirsin; ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync FHD Monitör Fiyatı - Trendyol ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
HypeRisReal Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #8 DeepBlue10 dedi: Maksimum bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... 3500 - 4000 arası ama 4000'e pek yaklaşmak istemiyorum imkanlardan dolayı
DeepBlue10 dedi: Maksimum bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... 3500 - 4000 arası ama 4000'e pek yaklaşmak istemiyorum imkanlardan dolayı
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #9 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
D DeepBlue10 Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 40 2 Kasım 2022 #10 HypeRisReal dedi: 3500 - 4000 arası ama 4000'e pek yaklaşmak istemiyorum imkanlardan dolayı Genişletmek için tıkla... birkaç gün kullanılmış, ihtiyaç fazlası durumda sıfırdan farksız bir monitör vardı da ama senin bütçeyi aşıyor. O sebeple sormuştum. Bu arada 27 inç tavsiye ederim.
HypeRisReal dedi: 3500 - 4000 arası ama 4000'e pek yaklaşmak istemiyorum imkanlardan dolayı Genişletmek için tıkla... birkaç gün kullanılmış, ihtiyaç fazlası durumda sıfırdan farksız bir monitör vardı da ama senin bütçeyi aşıyor. O sebeple sormuştum. Bu arada 27 inç tavsiye ederim.