HypeRisReal Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #11 Gyurox dedi: Monitörden monitöre değişebilir tabii ama fps için VA panel almazdım. Özellikle fps oyunlarında black smearing veya ghosting varsa çekilmez oluyor . Genişletmek için tıkla... Valorant, R6, csgo ve Warzone tarzı oyunlar oynuyorum.
Gyurox dedi: Monitörden monitöre değişebilir tabii ama fps için VA panel almazdım. Özellikle fps oyunlarında black smearing veya ghosting varsa çekilmez oluyor . Genişletmek için tıkla... Valorant, R6, csgo ve Warzone tarzı oyunlar oynuyorum.
Gyurox Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 2 Kasım 2022 #12 HypeRisReal dedi: Valorant, R6, csgo ve Warzone tarzı oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Black smearing'in ne olduğunu araştırırsan vazgeçersin zaten almaktan.
HypeRisReal dedi: Valorant, R6, csgo ve Warzone tarzı oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Black smearing'in ne olduğunu araştırırsan vazgeçersin zaten almaktan.
HypeRisReal Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #13 Gyurox dedi: Black smearing'in ne olduğunu araştırırsan vazgeçersin zaten almaktan. Genişletmek için tıkla... Evet ne olduğunu öğrendim. Rahatsız edici gerçekten.
Gyurox dedi: Black smearing'in ne olduğunu araştırırsan vazgeçersin zaten almaktan. Genişletmek için tıkla... Evet ne olduğunu öğrendim. Rahatsız edici gerçekten.
E34M5daytonavio Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 286 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M Ds3H V2 AMD Ryzen 7 3700x 8x2 16GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2022 #14 HypeRisReal dedi: Merhaba, monitör almayı planlıyorum. 3 tane farklı panel var bunlardan hangisi FPS oyunları ve video, film vs. izlemek için daha uygun? Monitörler: IPS panel: https://www.akakce.com/monitor/en-u...WE38cig3bDtZqAwaVI7ZZzW15MFIdzwxoCpKsQAvD_BwE VA panel: TUF Gaming VG24VQR Kavisli Oyuncu Monitörü TN panel: Yok. IPS panel bütçemi aşıyor aralarında çok fark yoksa VA panel veya TN panel almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları için kesinlikle TN benim monitörüm VG278qf TN panel 27 inch renkleri gayet iyi öyle aman aman abartıldığı gibi değil ama aile bireyleri de kullanıyorsa vs IPS tercih edin.
HypeRisReal dedi: Merhaba, monitör almayı planlıyorum. 3 tane farklı panel var bunlardan hangisi FPS oyunları ve video, film vs. izlemek için daha uygun? Monitörler: IPS panel: https://www.akakce.com/monitor/en-u...WE38cig3bDtZqAwaVI7ZZzW15MFIdzwxoCpKsQAvD_BwE VA panel: TUF Gaming VG24VQR Kavisli Oyuncu Monitörü TN panel: Yok. IPS panel bütçemi aşıyor aralarında çok fark yoksa VA panel veya TN panel almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları için kesinlikle TN benim monitörüm VG278qf TN panel 27 inch renkleri gayet iyi öyle aman aman abartıldığı gibi değil ama aile bireyleri de kullanıyorsa vs IPS tercih edin.