VAC ban ile CS 2 test sürümü almak mümkün müdür?

Daha fazla  
Dying Light'tan 1500 gün önce zamanında mod menü kullanmıştım çevrimiçi olduğumu fark etmeden. Şimdi Source 2 test sürümü alınma varmış ancak VAC yasağımın bir etkisi olur mu? Valve'ın soru cevap kısmında sadece CS:GO'dan VAC yediysen yapamazsın diyor ancak başka bir sitede ise " ıf you have a VAC ban, you will not be able to play any Source-based Games including Counter-Strike 2." diyor o yüzden emin olamadım.

Maalesef.

Edit: Pardon CS'de vaclısın sandım.

Şöyle açıklayayım. Test sürümü şartlarında hesabın VAC'lı olmasına dikkat ediliyor. Yani muhtemelen giremezsin.

Vac banın varsa CS2'de de Vac'ın durucak ve betaya katılamayacaksın diye biliyorum.

Evet, VAC ban atıldıysa hiçbir VAC korumalı oyunu oynayamazsınız. CS2 dahil yani, CS:GO'yu oynayamadan CS2 betası için davetiye alamazsınız zaten.
CS:GO'yu oynayabiliyorsanız, CS2'yi oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
VAC ban atıldıysa hiçbir VAC korumalı oyunu oynayamazsınız.
VAC banlar genel itibariyle oyuna özeldir.

''Aşağıdaki Source oyunlarından birinde ya da bir Source modunda hile yaparsanız aşağıdaki listedeki tüm oyunlar için VAC yasaklaması alırsınız:
  • Counter-Strike: Source
  • Half-Life 2: Deathmatch
  • Day of Defeat: Source
  • Team Fortress 2
  • Benzer şekilde, aşağıdaki Gold Source oyunlarından birinde hile yaparsanız aşağıdaki listedeki tüm oyunlar için VAC yasaklaması alırsınız:
    • Counter-Strike
    • Counter-Strike: Condition Zero
    • Ricochet
    • Day of Defeat
    • Team Fortress Classic
    • Half-Life: Deathmatch
    • Deathmatch Classic''

@Ringwraith545 CS2 Sürümü için hesabınızın VAC ban durumuna bakıyorlar, VAC banlı olduğu için vermezler yüksek ihtimalle.

Vac banınız cs2 de devam edecek. Teste seçilme şartlarında Vac ban'a bakılır illaki. Kısacası muhtemelen giremezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…