VAC ban yedim (!)

Deneyimim oldu zaten paralıda ez global 1 günlük (ban yedim) 444 ve bir hile daha vardı önceden 21 seviye kasmak için denemiştim. Çift keleşe kadar çık daha sonra bir sabah banı gör gibisinden.

1 ay ezglobal kullandım ban yemedim hâlâ senin oynama stiline bağlı ban yemessin.

Deneyimim oldu zaten paralıda ez global 1 günlük (ban yedim) 444 ve bir hile daha vardı önceden 21 seviye kasmak için denemiştim. Çift keleşe kadar çık daha sonra bir sabah banı gör gibisinden.

Ve ezglobal internal hile VAC koruması veremez.

Konu haksız yere ban yiyenlerin parodisiydi, ne ara hile kullandığımızı belirttiğimiz konu oldu?

Konuyla bir tık alakasız olabilir.

Birlikte R6 oynadığımız bir grubumuz vardı, orada bir arkadaşımız çıktığı haftadan beri oyunu oynadığını söylüyor ve cidden çok ayrı oynuyordu oyunu, refleksleri, aimi, oyunu tahmin etmesi falan hepsi insan üstü gibiydi.

1 ay sonra kendisi ban yedi, hile kullanıyormuş multiple (aim, wh), birlikte girdiğimiz 3 kişi ve içine dahil olan ben de ceza yemiştik onunla sık sık oyun girdiğimiz tespit edilince, 70 saat sıraya girememe ve lig düşme cezası.

İşin kötü kısmı bu çocuk öyle överdi ki kendini, herkesi eleştirirdi.

Cidden haksızlık yapılmış. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…