VAC ban yedim

Belki eski VAC sürümlerinde ban sebebidir.

Yok hocam. Cheat Engine ve akliniza gelen tüm hileler direkt olarak oyunun kendisine enjekte edilmedigi sürece VAC yasagi alma ihtimaliniz yok. Eskiden yasak olan bir seyi simdi kalkip da serbest yapacaklarini sanmiyorum.

Ben bu konuyu Steam forumlarinda daha önce yüzlerce kez gördüm. Indirme hizini hizlandirmak icin CE indirdim, fakat CS: GO'da VAC yasagi aldim.

Cheat Engine'i oyuna enjekte etmeyip, arka planda acik birakip oyuna girerseniz, en fazla VAC hatasi alirsiniz ve korumali sunuculara baglanmaniza izin vermezler.

Valve bunu acikca belirtiyor.

VAC tarafından bağlantınız kesildi: Güvenli sunucularda oynayamazsınız

Bu hataya genellikle ne sebep olmaktadır?

Bu hataya sebep olabilecek bilinen bir sürü yaygın yazılım çakışmaları mevcuttur. Eğer aşağıdaki şu yazılımlardan birini çalıştırıyorsanız, lütfen oyun oynarken bunları devre dışı bırakın:

• CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Enjektörleri
  • Hipervizörler
  • Steam Idler'lar

Cheat Engine Steam'e bağlıydı GTA V'e değil bu yüzden ban yemişimdir ama yine de desteğe attım belki dönerler.

Bilgisayarda Cheat Engine kurulu diye hiçbir oyundan ban yemezsin. Oyun açıkken açtığın için bazı oyunlar oyunu kapatabiliyor. Bazıları ise oyunun verisine eriştiğinde müdahale ediyor. Ama dediğim gibi yüklü olduğu için bir şey olmaz.
Yine suçsuz olduğunu iddia eden birisi ve muhtemelen aslında bir haltlar yedi.

@haktanugur3

4 sene önce verilen bir yasaklamanin kaldirilma ihtimali sifir. Hatali bir yasaklama olsaydi coktan kaldirilirdi.

Ayrica Cheat Engine'in Steam'e degil, yasaklama aldiginiz oyuna baglanmasi gerekiyor. Steam'de kullanmaniz bir sey ifade etmiyor ve direkt olarak yasaklama sebebi de degil. Kullandiginiz oyuna bagli.

Bilmiyorum tam ne yaptığımı ama Steam'e bağlıydı diye aklıma kalmış o yüzden yeni bir hesap açıp hedef tahtası olarak ondan mı ban yemişim diye bakacağım.

Botlara karşı girdiğinde açılmış olan sunucuda da VAC koruması olmuş oluyor onu da başlatma seçeneklerinden kapıyorsun kendinden çok emin bir şekilde yanlış bilgiyi savunuyorsun.

CCleaner kullanıyorum. Ban yedirtme ihtimali var mı gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…