S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 24 Aralık 2020 #11 Dead Internet Theory dedi: Banlandığınıza sevindim. Kişisel tatmin için kaç kişiyi zevkinden mahrum ettiniz? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 70 kere hile açtım enayi Valve sonra anladı çok mutluyum yaşasın kötülük ahhahahahahha. banı ben yemedim hesap çalındı
Dead Internet Theory dedi: Banlandığınıza sevindim. Kişisel tatmin için kaç kişiyi zevkinden mahrum ettiniz? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 70 kere hile açtım enayi Valve sonra anladı çok mutluyum yaşasın kötülük ahhahahahahha. banı ben yemedim hesap çalındı
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.806 Makaleler 3 Çözümler 10 24 Aralık 2020 #12 1.9 TDI dedi: Hesabı çalınmış ve ban yemiş. Hile yaptım öyle ban yedim dememiş. Başkası hile kullanmış. Kendisi kullanmamış. Sürprizbozana bakmayı bilmiyorsun galiba. Genişletmek için tıkla... Hayır bilmiyorum 1.9 Turbodizel. Bana süprizbozana bakmayı öğretir misin? Salih_Emre dedi: Yaklaşık 70 kere hile açtım enayi Valve sonra anladı çok mutluyum yaşasın kötülük ahhahahahahha. banı ben yemedim hesap çalındı Genişletmek için tıkla... Hesabınızı çaldırmayı nasıl başardınız?
1.9 TDI dedi: Hesabı çalınmış ve ban yemiş. Hile yaptım öyle ban yedim dememiş. Başkası hile kullanmış. Kendisi kullanmamış. Sürprizbozana bakmayı bilmiyorsun galiba. Genişletmek için tıkla... Hayır bilmiyorum 1.9 Turbodizel. Bana süprizbozana bakmayı öğretir misin? Salih_Emre dedi: Yaklaşık 70 kere hile açtım enayi Valve sonra anladı çok mutluyum yaşasın kötülük ahhahahahahha. banı ben yemedim hesap çalındı Genişletmek için tıkla... Hesabınızı çaldırmayı nasıl başardınız?