Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.101 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #11 fixemmm dedi: Size de hak veriyorum ama 2 yıl önce bir çocuk aklı ile düşünürseniz anlarsınız agresif yapmanız gereksizdi biraz ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıl sonra insan acayip değişmiyor. Agresif yapmamın sebebi hile açıp birde banınızın açılmasını istiyorsunuz.
fixemmm dedi: Size de hak veriyorum ama 2 yıl önce bir çocuk aklı ile düşünürseniz anlarsınız agresif yapmanız gereksizdi biraz ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıl sonra insan acayip değişmiyor. Agresif yapmamın sebebi hile açıp birde banınızın açılmasını istiyorsunuz.
fixemmm Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 55 17 Ağustos 2024 #12 Lskow dedi: Hocam 2 yıl sonra insan acayip değişmiyor. Agresif yapmamın sebebi hile açıp bir de banınızın açılmasını istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam kusura bakmayın düşünmeden açmıştım.
Lskow dedi: Hocam 2 yıl sonra insan acayip değişmiyor. Agresif yapmamın sebebi hile açıp bir de banınızın açılmasını istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam kusura bakmayın düşünmeden açmıştım.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.260 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et